hírdetés
hirdetés
hírdetés

Legutóbbi cikkek

A belső fül vérellátási zavarai

Változó fokú - maradandó vagy gyógyuló - belsőfül-károsodást eredményeznek.


Halszálka a torokban

A garatban gyakran akadnak meg idegentestek. Például halszálka (főleg ha hal fogyasztása közben beszélgetünk). Műfogsorviselőknek még jobban kell figyelni. A halszálka a mandulákba vagy a nyelvgyök redőibe szúródik.


Gyógyszerek és betegségek kölcsönhatásai

A gyógyszerek főként egy adott szervben vagy rendszerben fejtik ki hatásukat. Mivel azonban a vérkeringéssel eljutnak a szervezet minden részébe, máshol is kiválthatnak hatást.


Talp és lábujjak fájdalma

A láb párnázott részének fájdalmát általában a lábujjak közötti idegek károsodása vagy a lábujjak és a lábközépcsontok közötti ízületek sérülése okozza.


Spórolási tippek az ünnepi sütés-főzéshez

Közeleg a karácsony, hamarosan belépünk az adventi időszakba, így érdemes az ünnepekre való készülődést időben elkezdeni. Ezáltal egyrészt rengeteg felesleges kiadástól kímélhetjük magunkat, másrészt az ünnepekre való tudatos készülődést nem csupán a pénztárcánk fogja meghálálni, hanem az utolsó pillanatos kapkodással járó idegeskedéstől és stressztől is megszabadulhatunk.


Stílusos és divatos megjelenés otthon – mutatunk pár ötletet

Ki mondta azt, hogy otthon nincs jelentősége a stílusosságnak? Bárki is volt, tévedett. Erre a női mamusz a legjobb példa. Kényelmes, minden benne töltött perc ajándék, egyúttal a trendisége megkérdőjelezhetetlen.


Házi praktikák a kellemetlen szájszag ellen

Valljuk be, kínos, ha valakinek rossz a lehelete, ám kellő gondossággal elkerülhető ez a zavaró probléma. Az egészséges fogak és szájüreg, a szájápolás alapfeltétel. A nyelven és a fogakon, fogközökben milliárd baktérium rejtőzik, ezek a főbűnösök.


Mit jelentenek leggyakoribb álmaink?

Az ember élményei közül az egyik legizgalmasabb és legtitokzatosabb az álom. Az álmok sokat elmondanak arról, mi történik mostanában az életünkben, és mi foglalkoztat bennünket. Az alábbi álomtípusok segítenek megérteni, hogy mi történik a tudatalattinkban.


A fertőzés megduplázza a mélyvénás trombózis és a tüdőembólia kockázatát

Egy a The Lancetben megjelent tanulmány szerint egy fertőzés után kétszeresére nő annak a kockázata, hogy mélyvénás trombózis alakul ki, illetve vérrög akad el a tüdőartériákban.


Meglátni és megszeretni?

Úgy tűnik, igaz a mondás, meglátni és megszeretni néha valóban egy pillanat műve. Legalábbis, a villámrandi résztvevőinek viselkedése érdekes megfigyelésekre adott lehetőséget a pszichológusoknak.


| | | 4 | | | | | | |


Web Design & Development Prowebshop