hírdetés
hirdetés
hírdetés

Legutóbbi cikkek

Hogyan győzzünk a vitákban?

"Elment az esze, hogy ezt javasolja?" Ilyen és ehhez hasonló mondatokat sajnos gyakran hallhatunk kollégáinktól vagy éppen a főnökünktől - nem hagyhatjuk, hogy állandóan gyötörjenek.


Pollen allergia - pollen naptár

Abban, hogy a nyár közepén mire érdemes odafigyelni, segít a pollen naptár. Látható hogy a pázsitfűfélék mellett a gyomnövények virágpora található meg leginkább a levegőben. Ezek között is a rokon fészkes virágzatú növények emelhetők ki. A fekete és fehér üröm mellett a legjelentősebb allergén a parlagfű.


A genetikai szűrésről

2012-ben még csak a Down-szindróma kimutatására volt alkalmas a prenatális genetikai teszt, ma már a vizsgálatok köre kiterjed a leggyakoribb kromoszóma-rendellenességekre és a magzat teljes kromoszóma-állományának vizsgálatára is.


A vizelet-inkontinencia

Azt a tünetet, amikor a vizelet akarattól függetlenül, a húgycsövön keresztül elfolyik, vizelet-inkontinenciának nevezzük.


Hogyan változtatja meg a Suunto Vertical a sportórák technológiának az arculatát?

A Suunto Vertical egy új, fejlett, GPS-szel ellátott sportórákból álló sorozat, amely figyelemre méltó pontosságot kínál a magasság és a szintkülönbség mérésében. Ideális választás az olyan hegyi tevékenységek rajongói számára, mint a futás, a síelés és a hegymászás. A Suunto Vertical karórák ötvözik a modern dizájnt, a funkcionalitást és a tartósságot. Ebben a cikkben közelebbről megnézzük ezt az innovatív sorozatot és annak fő előnyeit.


Táborozó gyerekek – zokogó szülők

Napjainkban egyre gyakoribb jelenség az, hogy nem a gyerek sír a nyári táborban a honvágytól, hanem a szülő a gyereke után. Vajon mi lehet ennek az oka? Táborvezetők és pszichológusok szerint az egyik ok, hogy a mai szülők többet törődnek a gyerekekkel.


Néhány tanács a gyomorégésre, reflux-betegségre

Az alábbiakban felsorolunk néhány zsírszegény, rostokban gazdag ételt, ami csökkenti a gyomorégést és enyhíti a panaszokat.


Anafilaxia

Az anafilaxia egy akut, általános, gyakran súlyos, életveszélyes allergiás reakció, amely olyan személyekben jelentkezik, akik előzőleg érzékennyé váltak (szenzibilizálódtak) egy allergénre, és ugyanazzal az allergénnel újra találkoznak.


A rotátor köpeny (forgató izomcsoport) sérülései

A rotátor köpeny a forgató izmok inainak köpenyszerű képződménye, mely az ízületi tokot szorosan körülveszi és az ízület stabilizálásában játszik fontos szerepet.


3 ok, amiért vállfájdalom alakulhat ki

A vállfájdalom jelentkezhet hirtelen, vagy kialakulhat fokozatosan, egyre erősödve az évek során is. A kezelésében mindenképpen kulcsfontosságú, hogy feltárd, mi okozza a panaszokat, mert csakis így szüntethető meg tartósan a váll fájdalma.


| | | 4 | | | | | | |


Web Design & Development Prowebshop