hírdetés

ÚJ

Az utolsó online kormányinfo

Kizárólag az egészségüggyel kapcsolatos információk, a HVG cikke alapján.


A Nemzeti Oltóanyaggyár kínai vakcinát fog gyártani

Megállapodás született arról, hogy a Magyarországon jelenleg építés alatt álló Nemzeti Oltóanyaggyár alkalmas lesz a koronavírus elleni kínai vakcina előállítására is, ami nagy stratégiai előnyt jelent majd az ország számára - jelentette be Szijjártó Péter hétfőn Kínában és állami kitüntetést adott át kínai kollégájának, Vang Jinek.


Vegetariánus ínyencségek

Szervezetünk önmagát folyamatosan karbantartó, gyógyítani és megújítani képes organizmus. (Feltéve, persze, ha megkapja szükséges „üzemanyagot”: ugyanis, amíg egyes ételek táplálják, és energiával töltik fel, addig mások vegyi anyagokkal és élettelen hulladékkal mérgezik…


A jóga panaszokat okozhat

A jóga világszerte egyre népszerűbb kezelési mód mozgásszervi betegségek kezelésére, de panaszokat is okozhat, állapították meg a Sydney-i Egyetem kutatói a Journal of Bodywork and Movement Therapies című folyóiratban közölt tanulmányukban.


Alexander-technika hátfájás ellen

Brit kutatók bizonyították, hogy az Alexander-módszerrel enyhíthető a krónikus hátfájás. Ezzel a technikával megtanulható, hogyan üljön, álljon és járjon a beteg úgy, hogy testtartására és mozgáskoordinációjára összpontosítva csökkenjen a fájdalom.


A gyors fogyás trükkjei

Ahhoz, hogy valaki ne csak lefogyjon, de tartani is tudja a súlyát, nem elég diétázni, mozogni is kell. Ezt persze könnyű mondani, de az alábbiak segítségével sikerülhet is.


A vietnami 4. hullám fő kórokozója egy új mutáns

Vietnami tudósok azonosították a koronavírus egy új változatát, amely a brit és indiai mutáns keveréke - számolt be a vietnami egészségügyi miniszter.


Folyik az USA-Kína meccs, beszállt a Facebook is

A hét elején amerikai kormányzati tisztségviselők közölték, hogy tudomásuk van egy bizalmas hírszerzési jelentésről, amelyet Donald Trump hivatali ideje alatt köröztek.


Mennyire hatékonyak a kínai Covid-19 oltások?

A Sinopharm két vakcinája 72,8, illetve 78,1 százalékos hatékonyságot mutatott. A jelenlegi hatékonysági arány nagyrészt megfelel a Sinopharm korábbi állításainak.


Kártérítési per az AstraZeneca ellen

Az Európai Bizottság több millió euró összegű kártérítést megállapítását várja a belga bíróságtól az AstraZeneca-val szemben, ha a cég nem teljesíti az EU-val kötött szerződéseket,


| | | 4 | | | | | | |
www.Autodoc.hu
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop