hírdetés

ÚJ

A vietnami 4. hullám fő kórokozója egy új mutáns

Vietnami tudósok azonosították a koronavírus egy új változatát, amely a brit és indiai mutáns keveréke - számolt be a vietnami egészségügyi miniszter.


Folyik az USA-Kína meccs, beszállt a Facebook is

A hét elején amerikai kormányzati tisztségviselők közölték, hogy tudomásuk van egy bizalmas hírszerzési jelentésről, amelyet Donald Trump hivatali ideje alatt köröztek.


Mennyire hatékonyak a kínai Covid-19 oltások?

A Sinopharm két vakcinája 72,8, illetve 78,1 százalékos hatékonyságot mutatott. A jelenlegi hatékonysági arány nagyrészt megfelel a Sinopharm korábbi állításainak.


Kártérítési per az AstraZeneca ellen

Az Európai Bizottság több millió euró összegű kártérítést megállapítását várja a belga bíróságtól az AstraZeneca-val szemben, ha a cég nem teljesíti az EU-val kötött szerződéseket,


Mi okozhat halláscsökkenést?

Az időskori nagyothallás kialakulása szinte természetes folyamat, fiatalabbaknál azonban a fizikai hatások mellett számos betegség is halláscsökkenéssel járhat.


Tovább terjed a fekete penész fertőzés Indiában

A koronavírus tombolásával egyidejűleg tovább terjed egy másik, sok esetben halálos lefolyású kór Indiában; a ritka "fekete penész" fertőzés.


A COVID-19 járvány eredetét vizsgálják

A kínai Wuhani Virológiai Intézet (WIV) három kutatója 2019 novemberében, egy hónappal azelőtt, hogy Kína jelentette volna a COVID-19 első eseteit, kórházi ellátást igényelt - jelentette vasárnap a Wall Street Journal egy amerikai hírszerzési jelentésre hivatkozva.


Az EMA nem javasolja...

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) pénteken kiadott közleményében nem javasolta az AstraZeneca oltás második adagjának beadását azoknak, akinek az első adag beadását követően lecsökkent a vérlemezkeszáma, azaz akiknek esetében fennállhat a vérrögképződés kockázata.


Még nincs végleges döntés az uniós oltási igazolványokról

Az Európai Parlament (EP) és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói politikai megállapodást kötöttek az unión belül a járvány idején is szabad mozgást biztosító, koronavírus elleni beoltottságot igazoló közös uniós dokumentum bevezetéséről - közölte az uniós parlament csütörtökön.


Szappan, tej vagy gél?

Mosakodni sokféleképpen lehet. A leghelyesebb azonban, ha alaposan, de kíméletesen tisztítjuk bőrünket. Ez az alapja a sikeres ápolásnak, vagyis a szép bőrnek. Nézzük, melyik termék milyen bőrtípusra alkalmas…


| | | | 5 | | | | | |
www.Autodoc.hu
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop