hírdetés

ÚJ

Mi okozhat halláscsökkenést?

Az időskori nagyothallás kialakulása szinte természetes folyamat, fiatalabbaknál azonban a fizikai hatások mellett számos betegség is halláscsökkenéssel járhat.


Tovább terjed a fekete penész fertőzés Indiában

A koronavírus tombolásával egyidejűleg tovább terjed egy másik, sok esetben halálos lefolyású kór Indiában; a ritka "fekete penész" fertőzés.


A COVID-19 járvány eredetét vizsgálják

A kínai Wuhani Virológiai Intézet (WIV) három kutatója 2019 novemberében, egy hónappal azelőtt, hogy Kína jelentette volna a COVID-19 első eseteit, kórházi ellátást igényelt - jelentette vasárnap a Wall Street Journal egy amerikai hírszerzési jelentésre hivatkozva.


Az EMA nem javasolja...

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) pénteken kiadott közleményében nem javasolta az AstraZeneca oltás második adagjának beadását azoknak, akinek az első adag beadását követően lecsökkent a vérlemezkeszáma, azaz akiknek esetében fennállhat a vérrögképződés kockázata.


Még nincs végleges döntés az uniós oltási igazolványokról

Az Európai Parlament (EP) és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói politikai megállapodást kötöttek az unión belül a járvány idején is szabad mozgást biztosító, koronavírus elleni beoltottságot igazoló közös uniós dokumentum bevezetéséről - közölte az uniós parlament csütörtökön.


Szappan, tej vagy gél?

Mosakodni sokféleképpen lehet. A leghelyesebb azonban, ha alaposan, de kíméletesen tisztítjuk bőrünket. Ez az alapja a sikeres ápolásnak, vagyis a szép bőrnek. Nézzük, melyik termék milyen bőrtípusra alkalmas…


Mit lát a fogorvos?

A fogak és szájüreg állapota sokkal többet elárul az egészségről, mint gondolnánk. Lehet, hogy a szem a lélek tükre, a szájüreg viszont az egészségi állapotot tükrözi.


Az önbecsülés hiánya okozta bonyodalmak

Több vizsgálat is bizonyítja, hogy az önbecsülés alacsony szintje számos problémát okoz, ami káros hatással lehet a külső megjelenésünkre épp úgy, mint párkapcsolatunkra vagy az életpályánkra.


A "light" italok növelik a diabétesz kialakulásának kockázatát

A világszerte elterjedt meggyőződés ellenére az édesítőszert tartalmazó "light" italok növelik a nőknél a diabétesz kialakulásának kockázatát, jobban, mint az általános cukrot tartalmazók.


Covid-csalók - India

Miközben az indiai egészségügyi rendszer összerogy a koronavírus-járvány terhe alatt, illegális gyógyszerekre, oxigénre, kórházi ágyakra és temetkezési szolgáltatásokra épülő feketepiacok jönnek létre az országban - írja a The New York Times (NYT).


| | | | 5 | | | | | |
www.Autodoc.hu
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop