ÚJ

Lesz vakcina, van még influenza védőoltás

A legtöbb településen továbbra is stagnál, illetve enyhén csökken a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - mondta Galgóczi Ágnes az operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.


Azonosították a Navalnij elleni merényletőket

Minden bizonnyal a belbiztonságért felelős orosz nemzetbiztonsági szolgálat egyik különítménye mérgezte meg Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a nyáron - jelentette a hírportálján hétfőn a Der Spiegel.


Jövőre indulhat el a tömeges oltás Magyarországon

Decemberben már érkezhet kis mennyiségben koronavírus elleni oltóanyag Magyarországra, de a lakosság tömeges oltása majd 2021-ben kezdődhet meg.


Forduljunk-e csontkovácshoz?

Sokan felteszik a kérdést, biztonságos-e csontkovácshoz fordulni derék- vagy hátfájással.


Újabb teljes zárlatot vezetnek be Németországban

BA koronavírus-járvány gyorsulása miatt a tavaszi első fertőzéshullám után ismét bevezetik Németországban a társadalmi és gazdasági élet legtöbb területét befagyasztó országos zárlatot - jelentették be vasárnap Berlinben.


A térdkalács ficama

A térdkalács ficam jellemzően sportsérülés, de gyakran előfordul laza izomzatú fiatal lányoknál. A térdkalács a külső oldal felé kificamodik, és a combfeszítő izom belső oldali inas rostjai elszakadnak. Újabb ficamra hajlamosít általános ízületi lazaság, kifejezett X-láb, és a magasan álló térdkalács.


Lejárató kampányt emlegetnek az oroszok

A Kreml szóvivője pénteken azzal vádolta a világ gyógyszerészeti óriásvállalatait, hogy "nem a legméltóbb eszközökkel" és "piszkos eszközökkel" igyekeznek hitelteleníteni a Covid-19 elleni orosz vakcinát a "kemény konkurenciaharcban".


A WHO hamarosan dönt vakcinák jóváhagyásáról

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) várakozásai szerint a szervezet szakértői heteken belül döntenek a Pfizer, a Moderna és az AstraZeneca védőoltásának jóváhagyásáról.


A két vakcina keverése jobb védelmet nyújthat

Az orosz és brit tudósok közösen fogják tesztelni az Oxford-AstraZeneca és a Szputnik V vakcinákat, hogy eldöntsék, javítható-e a védelem.


Letartóztatták Gődény Györgyöt

Gál Kristóf, a rendőrség szóvivője beszélt az ügyről. Azt mondta, a Nemzeti Nyomozóiroda kiberbűnözés elleni főosztálya és a készenléti rendőrség péntek reggel négy olyan személy lakásán tartott házkutatásokat, akik vírusszkeptikus tartalmak hangadói az interneten.


| | | | | 6 | | | | |
www.Autodoc.hu
hirdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop