hírdetés

ÚJ

Gyakran felesleges a drága MRI-vizsgálat

A kínzó derékfájást okozó isiász (a gerincoszlop aljáról kiinduló ülőidegre gyakorolt nyomás) általános kezelése napjainkban az epidurális szteroid-injekció.


Oltás a party után

Már éjszaka is oltanak Izraelben, miközben megtelnek a kórházak


Biztonságos bútorok a gyerekszobában

A gyerekszoba tervezése mindig nagyon izgalmas feladat. Öröm kitalálni, hogy milyen textúrájú és színű bútorokat válasszunk a csemeténk szobájába és ezeket a bútorokat, lakberendezési kiegészítőket, hogyan is hangoljuk össze a gyerekszobába szánt dekorációkkal.


Már a Stephansdomban is oltanak

Bécs városa szerdán újabb oltópontot nyitott a koronavírus elleni oltáshoz, ezúttal a Stephansdomban. A megnyitón jelen volt Christoph Schönborn bíboros és Michael Ludwig polgármester is.


Izrael járványkezelése

Már 654 051, hatvanévesnél idősebb izraeli kapta meg harmadik adag oltást a múlt vasárnap kezdődött új oltási kampány során.


Oltópontok elleni támadások Franciaországban

Vandálok oltópontokat rongáltak meg Franciaországban, náci jelképeket festettek több épületre, népirtásnak minősítve a koronavírus elleni immmunizációs kampányt.


Véraláfutás hajlam

A véraláfutásra való fokozott hajlamot a bőr hajszálereinek fokozott sérülékenysége okozza. Minden alkalommal, mikor ezek a kis erek elszakadnak, egy kis vér kijut, apró vörös pontot (petechia) és kékes-lila foltot (purpura) okozva a bőrön.


Nyári kozmetikumok és a bőrallergia

A barna bőr a legtöbb ember számára vonzó jelenség, ám sokszor csak későn eszmélünk rá, hogy az ész nélküli napozásért bizony nagy árat kell fizetni. Bőrünk ugyanis a túlzott mértékű napirritációra kellemetlen és nem egyszer fájdalmas elváltozásokkal reagál (pl. leégéssel, allergiával, rosszabb esetben rákos elváltozás kialakulásával).


Kő nélkül könnyebb
Epepanaszok és kezelésük

Minden ötödik nőnek és tizedik férfinak 40 éves kor felett epeköve van. Mikor kell a követ eltávolítani? Hogyan előzhetjük meg a kialakulását? Cikkünk ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ...


Újabb magyar innováció, amelyre büszkék lehetünk!

A magyar tudósok és fejlesztő szakemberek hozzáértése, ötletgazdagsága számos rendkívüli találmánnyal ajándékozta már meg a világot az évszázadok során. A fejlődés pedig sosem áll le: hazánk kutatási-fejlesztési potenciálja mindig tud újat mutatni! Ezúttal a Denti Implant Center fogászati implantációs áttörésére lehetünk büszkék - amelynek áldásos hatásait az érintett páciensek már testközelből is megtapasztalhatják.


| | | | | | | | 9 | |


Web Design & Development Prowebshop