hírdetés

ÚJ

Konyhabútor trendek, amikre nem tudsz nemet mondani

A konyhaszekrény trendek minden évben változnak egy kicsit, és a tendencia azt mutatja, hogy a konyha egyre inkább lesz a ház középpontja.


Lecsengőben a járvány Nagy-Britanniában

A brit kormány 60 millió adagot rendelt a Pfizer/BioNTech oltóanyagból arra a célra, hogy ezeket harmadik vakcinadózisként adják be a lakosságnak.


Az indiai változat ellen is védhet a Pfizer/BioNTech-vakcina

Ugur Sahin onkológus, a BioNTech társalapítója egy online sajtótájékoztatón elmondta, hogy elkezdték a vizsgálatokat és "nem aggódnak", arra számítanak, hogy készítményük az indiai változattal szemben is hatékony.


Ujhelyi: a vakcinaútlevél nem lehet a tagállami kormányok játékszere

Elfogadta az Európai Parlament az úgynevezett digitális zöld igazolványról, vagyis az európai vakcinaútlevélről szóló jogszabálytervezetet, azokat a módosítókat azonban leszavazta a többség, amely az Európai Unió által jelenleg még nem engedélyezett vakcinák esetében is azok automatikus és kölcsönös elfogadására szólította volna fel a tagállamokat.


A "táblázatról" nyilatkozik a DK

A DK felszólítja a kormányt, hogy azonnal fejezze be az embereket elbizonytalanító oltásellenes kampányát!


Autós oltóközpont nyílt Kolozsváron, előjegyzés nélkül oltanak a Pfizer vakcinával

Kolozsvár polgármesteri hivatala autós oltóközpontot nyitott hétfő délután a helyi Horia Demian Sportcsarnok parkolójában.


Indiában tombol a járvány

India segítséget kért az uniótól a járványügyi védekezéshez, miután a héten rendkívül megemelkedett a betegek száma. Vasárnap, minden korábbi rekordot megdöntve, megközelítette a 350 ezret az új fertőzöttek napi esetszáma.


Kásler végleg megőrült?- kérdezi a DK

A miniszter szerint mindenkit ellátnak, miközben ő maga állított le kórházi vizsgálatokat


Bepereli az Európai Bizottság az AstraZenecát

A vállalat nem teljesítette az unióval kötött szerződésekben vállalt kötelezettségeit a koronavírus elleni oltóanyag gyártásával és kiszállításával kapcsolatban.


Nagyot fordult a világ az online kereskedelemben

A koronavírus-járvány kitörése, az ezzel járó bezártság és az átalakult fogyasztói igények miatt örökre megváltozott a kapcsolat a vásárlók és az e-kereskedelmi szereplők között. A fogyasztók az egyre bizonytalanabb mindennapokban már nem csupán termékeket és szolgáltatásokat választanak az interneten, hanem valódi kapcsolatot és bizalmat keresnek.


| | | | | | | | 9 | |
www.Autodoc.hu
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop