ÚJ

ECDC: Az Ukrajnából érkező menekülteknek védőoltásra van szükségük

Sokan, akik jelenleg Ukrajnából az Európai Unió országaiba menekülnek, fokozottan ki vannak téve a fertőzés veszélynek legyengült állapotuk és gyakran a nem megfelelő védőoltásuk miatt. Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ ( ECDC ) ezért közzétette azon oltások listáját, amelyekkel a menekülteknél esetleg frissíteni kell.


Miről árulkodik a vizelet?

A vizelet hűen tükrözi a szervezetben létrejött elváltozásokat, állaga, színe, szaga nem jelent azonban mindig betegséget.


Hogyan őrizzük meg biztonságunkat szerencsejáték közben?

Vannak, akik a szórakozás és kellemes időtöltés kedvéért űznek szerencsejátékokat, míg mások úgy tekintenek rá, mint pénzkereseti forrásra, ezért többet költenek, mint amennyit megengedhetnek maguknak, sőt, mit több, a szerencsejátékkal szeretnék elterelni figyelmüket mindennapi problémáikról.


A tejcsatorna tágulatról

A tejcsatorna tágulat lényege a mellbimbó alatti egy vagy több tejcsatorna kitágulása. A csatorna falai megvastagodhatnak, megtelhet folyadékkal, és eltömődhet.


Ez történik a fogaiddal, ha nem ápolod megfelelően

Azt gondolhatnád, hogy a XXI. században már az emberek nagy része tisztában van azzal, pontosan hogyan, milyen eszközökkel és módszerekkel érdemes végezni a szájápolást. Így pedig nem is lehet semmi gond a fogaikkal, igaz? Ez azonban közel sem így van!


A lábszárfekély kezelése

A visszérbetegség a harmadik leggyakoribb kórkép az allergia és a magas vérnyomás betegség után, Európában minden negyedik embert érinti, a terhesség és az elhízás is a hajlamosító tényezői közé tartoznak.


A veszély, amely Vlagyimir Putyin agyában leselkedik

A megvetés kulcsfontosságú Putyin nyugtalanító pszichológiai profiljában. A cikket 2014. március 17-én, a Krim elfoglalása után közölte a Psychology Today.


Manuális terápia

A manuális terápia a tartás- és a mozgásszervrendszer visszafordítható (reverzibilis) működési zavarainak felismerésével és kezelésével foglalkozik. Célja a gerinc- és a végtagízületek elváltozásai okozta panaszok, fájdalmak megszüntetése.


A prosztatarák kezelése

Minden harmadik percben meghal valaki a világon prosztatarákban. A prosztatarák jelentőségét húzza alá, hogy míg 1996-ban az egy év alatt újonnan felfedezett esetek száma az USA-ban 300 000 volt, addig az új AIDS-betegek száma „csak” 72 000.


Prosztatarák

A prosztatarák a férfiak leggyakoribb rosszindulatú betegsége. Az Amerikai Egyesült Államokban és Európában a második leggyakoribb daganat.


| | | | | | | | 9 | |


Web Design & Development Prowebshop