hírdetés

ÚJ

Kedvenceink - Hőgutától a baktériumfertőzésig

Itt a nyár a maga elengedhetetlen hőségével. A meleg és a nap tűző sugarai elől árnyékban vagy vízben keresünk menekvést. De milyen veszélyek leselkedhetnek ilyenkor kedvenceinkre? Ugyanúgy, mint nekünk, állatainknak is szükségük van a napfényre, a melegre - de csak bizonyos mértékig.


Tíz tipp fáradtság ellen

Mintha járvány lenne az örökös fáradtság és az energia hiánya, különösen nőknél, akik általában két végén égetik a gyertyát. Az alábbiakban néhány jó tanácsot adunk közre fáradtság ellen.


Égig érő lányok, korán érő gyermekek

Manapság úgy nőnek a gyerekek, mint a gomba. Mit, gomba - mint hatalmas kukorica- vagy napraforgótövek imbolyognak a harminccentis talpakon.


A gyermekkori dühkitörések

A gyermekkori dühkitörés egy olyan, nem tervezett, nem szándékos kifejeződése a dühnek, ami gyakran fizikai vagy szóbeli kirohanással is jár. Nem célja a figyelemfelkeltés, ahogy azt sokan gondolják.


A futóbicikli webáruház gördülékeny segítőtárs

A futóbicikli webáruház leveheti az egyik legnagyobb terhet a vállunkról. A “hol vásároljam meg a gyermekem első futóbringáját” dilemmájának végére így pillanatok alatt pontot tehetünk. És kezdődhet a közös kimozdulás, a biciklis kalandozás.


Lehet oltásra regisztrálni a tiniket

Már a 12-15 éveseket is lehet regisztrálni a koronavírus elleni védőoltásra a vakcinainfo.gov.hu honlapon.


A gyógyszerész megpróbált tönkretenni vakcinákat

Három év börtönbüntetésre ítéltek az Egyesült Államokban egy Wisconsin-i gyógyszerészt, mert megpróbált tönkretenni több száz, koronavírus elleni vakcinát.


A kormány hozza nyilvánosságra a Sinopharm ellenanyag-tesztek eredményét

Karácsony Gergely főpolgármester levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy azonnal hozza nyilvánosságra a Sinopharm vakcinával oltottak laboratóriumi ellenanyag-tesztek eredményeit és biztosítson a kormány ingyenes ellenanyag-tesztelési lehetőséget minden kínai vakcinával oltottnak. A főpolgármester a harmadik oltás felvételének biztosítását is kezdeményezte ma a miniszterelnöknél.


Vitatott gyógyszert hagyott jóvá az FDA az Alzheimer-kór oki kezelésére

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) hétfőn jóváhagyta az Alzheimer-kór új kezelését, amely döntő jelentőségű. A betegséggel diagnosztizált milliók lelkesen várták, de a tudományos közösség néhány tagja hevesen vitatja a gyógyszer hatékonyságát.


Erős sejtes és antigén immunitás alakul ki a koronavírus fertőzött betegeknél

Dán kutatók 203 SARS koronavírus-2 fertőzésen 2020 április 3 -án és július 9 között átesett dán beteg adatait dolgozták fel legalább 14 nappal felgyógyulásuk után. Tanulmányukat a The Lancet közölte.


| | | | | | | | 9 | |


Web Design & Development Prowebshop