Orbán mai "interjúja" a Kossuth rádióban, kommentár nélkül

Február 1-jéig meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket, a középiskolákban is marad az online oktatás - jelentette be Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában az operatív törzs döntését.


Nem engedik be Kínába a WHO szakértőit

Kína még mindig nem adta meg a beutazási engedélyt a SARS-CoV-2 koronavírus eredetét kutató nemzetközi szakértő csoportnak.


Lezárták Angliát

Egész Angliára zárlatot rendelt el hétfőn a brit kormány az új koronavírus-változat gyors terjedésének megfékezése végett.


Nagy-Britanniában megkezdődött az Oxford/AstraZeneca-vakcina alkalmazása

Megkezdődött hétfőn az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca gyógyszergyár által a koronavírus ellen közösen kidolgozott oltóanyag nagy-britanniai alkalmazása.


A német példa

A vártnál jóval sűrűbb az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni oltások beadására szolgáló állomások hálózata Németországban, így akár naponta 300 ezer ember is megkaphatja majd a védőoltást, amikor már nem lesz hiány belőle.


6000 adag orosz COVID-19 vakcina jött

Magyarország 6000 adag orosz COVID-19 vakcinát kapott - mondta Peter Szijjártó külügyminiszter hétfői Facebook-oldalán, bár nem volt világos, hogy az országban mikor adják be az oltást.


Nem kell a Szputnik V

A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli, hogy a kormány "ne riogassa tovább az embereket az orosz vakcinával", hanem oltson az Európai Unió által engedélyezett, biztonságos német-amerikai vakcinával.


Vakcina csalók

A koronavírus elleni vakcinákkal történő csalásokra figyelmeztetett az Európai Rendőrségi Hivatal (Europol) az Európai Unió (EU) tagállamaiban vasárnap kezdődő oltási kampányra tekintettel.


Karácsonyi Üdvözlet

Kellemes Karácsonyt és boldogabb Újévet!


Lebukott az FSB

Véletlenül beismerte tettét az Alekszej Navalnij elleni mérgezéses merényletet végrehajtó orosz titkosszolgálati különítmény egyik tagja, a vegyész szakember a magát telefonon kormányzati embernek kiadó orosz ellenzéki politikusnak beszélt a félresikerült műveletről - írta hétfőn a Der Spiegel.


5 | | | | |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop