A jobb szexért

Az alábbiakban nagyon egyszerű tényeket adunk közre. Talán éppen egyszerűségük miatt sokan nem is gondolnak a most következőkre, pedig ezek apró, de elengedhetetlen feltételei annak, hogy egy nő teljesebb életet éljen a szex révén is.


Hálószobatitkok

Szerelem, szexualitás, gyengédség, testiség - ezekről korántsem mindenki gondolkodik egyformán. Különböző párok egészen másként élik meg házasságuknak ezt az oldalát.


Szex szülés után

A nőből és a férfiből hirtelen anya és apa lesz. Ilyenkor általában veszít fontosságából a szexuális élet. Az alábbiakból megtudhatjuk, mit tehetnek a párok annak érdekében, hogy ez ne következzen be, s vajon miért éppen a szülés jó alkalom arra, hogy a szerelmi élet izgatóbbá váljék?


Szex szülés után - IV.

Szex szülés után című cikk folytatása.


Szex szülés után - III.

Szex szülés után című cikk folytatása.


Szex szülés után - II.

Szex szülés után című cikk folytatása.


Párkapcsolat: érzékeny témák

Az okosan, hatékonyan vitatkozó pároknak tízszer nagyobb esélyük van egy boldog kapcsolatra, mint azoknak, akik a szőnyeg alá söprik a kényes témákat - állítják egy csaknem ezer felnőtt megkérdezésével végzett felmérés készítői.


Első alkalommal engedélyeztek örökbefogadást meleg házaspárnak Németországban

Engedélyezte egy berlini meleg házaspárnak nevelt gyermekük örökbefogadását a bíróság, ez az első örökbefogadás azonos nemű házaspárok esetében Németországban a melegházasság bevezetése óta - közölte kedden a leszbikusok és melegek németországi szövetségének (LSVD) berlin-brandenburgi szervezete.


Bocsánatot kell kérnie egy kínai kórháznak, mert megpróbáltak "meggyógyítani" egy meleg férfit

Kártérítést kell fizetnie és bocsánatot kell kérnie Kínában egy kórháznak egy meleg férfitől, amiért megpróbálták "kigyógyítani" homoszexualitásából - döntött kedden egy kínai bíróság.


Szexről mindenkinek

Hogyan találjunk rá időt? Mit várhatunk az első alkalommal? Kockázatos-e idegennel ágyba bújni? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolnak szakemberek.


2 |
data-full-width-responsive="true">
hírdetés
hírdetés
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop