Terhesség, ellenanyag pozitivitás

Kérdés:  Én már írtam Önnek, mert olyan problémám van, hogy most leszek 12 hetes terhes, és decemberben az ellenanyag tesztem pozitív lett. Akkor leírtam mindent, a leleteimet, meg hogy az első terhességemnél nem volt semmi probléma. Nekem A +, férjemnek B + a kislányunk pedig 0 + a vére. December óta most tudott a haematológus fogadni, mert szabadságon volt, onnan visszajött az eredményem, de egy kicsit zavaros. El tudná nekem magyarázni, hogy mit jelentenek ezek az adatok? Azokat írom le, ahol csillagok voltak, mert a többi jó. Először is ezt írta rá, mert, hogy ők nem foglalkoznak vele, ezzel továbbküldött. A probléma fölvetése a vérben kimutatható ellenanyagok (cooms pozitivitás ) miatt történt a kivizsgálás. A beteg haematológiai st-a és a vasháztartás is egyensúlyban van, az immunbiológiai problémák miatt szakintézet - László kórház haematológiai osztály általi ellenőrzés javasolt. Vvt. süllyedés 28 *mm/h <20. Eosinophil% 1,90 % 2,00-8,00 MCH 27,9 pg 28,0-33,0. Ezek az adatok vannak benne.
Ezek mit jelentenek? A magzatra nem károsak ezek az adatok? Úgy el vagyok keseredve, hogy nem tudom, mi tévő legyek. Az orvosok nem igazán mondanak semmit, lehet egészséges babám? Valaki azt mondja, hogy rám van veszéllyel, más meg, hogy bízzunk benne. Ezek az eredmények nagyon rosszak?

| terhesség, ellenanyag pozitivitás
| Nagy, Zs.; Az Orvos válaszol - Dr. Nagy Zsolt 2009 ;14(januári)   InforMed

Kérem, nyugodjon meg, ezek az adatok nem jelentenek káros hatást a magzatra. Elképzelhető, hogy valamilyen gyulladás volt az Ön szervezetében a vérvételkor. Amennyiben szeretne bővebb és átfogó tájékoztatást kapni, kérem, hozza el a leleteit egy szakmai tanácsadás alkalmával, és segítek Önnek (20/965-6820).

Kapcsolódó cikkek a Terhesség, szülés Rizikófaktorok rovatban olvashatók.

2009-01-25 18:03:41
| terhesség, ellenanyag pozitivitás
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop