Kényszergondolatok - Jarvis

Kérdés:  Ma voltam orvosnál, Jarvist írtak fel. Nem tudtam mindent megkérdezni, régebben Fevarnt szedtem, ez is hasonló? Kényszergondolatok kezelésére is alkalmas a Jarvis? Mi a véleménye Önnek erről a gyógyszerről?
Válaszát előre is köszönöm!

| kényszerbetegség, gyógyszer
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2009 ;14(februári)   InforMed

Kár, hogy alapvető kérdéseket nem tudott feltenni az orvosának, mert más általánosságban szólni egy gyógyszerről és nyílván oka van annak, hogy kezelője pont ezt írta fel. A Jarvis nevű gyógyszer hasonlóan a Fevarinhoz korszerű antidepresszáns, ami kényszerbetegség kezelésére is alkalmas. Legalább 3-4 hét szedés után érzékelhető a hatása.

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2009-02-13 12:02:24
| kényszerbetegség, gyógyszer

Megvan a vírust blokkoló lehetséges ellenszer?

Megvan az új típusú koronavírus kezelésének lehetséges ellenszere - állította Jakob Glanville, egy kaliforniai immunológiai laboratórium alapítója és elnök-vezérigazgatója a Fox televíziónak adott interjújában. Olvassák el kapcsolódó cikkeinket is!


A WHO világszerte megkezdte a koronavírus ellen esetleg alkalmazható gyógyszerek vizsgálatát

A COVID-19 fertőzés ellen még nincs vakcina, de a járvány miatt már meglevő gyógyszerekkel végeznek világszerte klinikai kísérleteket.


Veszélyes készítményt reklámoznak az interneten

Olyan készítményt árulnak az internetek szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére, amelynek alkalmazása akár életveszélyes állapotot is okozhat - közölte a Magyar Kardiológusok Társasága.


Három-négy hónap, míre a koronavírus vakcinát embereken tesztelhetik.

Négyfajta, a koronavírus elleni védőoltás fejlesztése zajlik jelen pillanatban, és közülük a legígéretesebbet valószínűleg három-négy hónapon belül embereken is tesztelni fogják - közölte szerda este a (WHO) vezető kutatója.


WHO: egyelőre nincs ismert gyógymód

Cáfolta szerdán Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azokat a sajtóértesüléseket, amely szerint "áttörő" jelentőségű gyógyszereket fedeztek fel az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére.


Web Design & Development Prowebshop