Prosztatavérzés

Kérdés:  Kérem, ne haragudjon, hogy zavarom. Távol a hazától élek, régóta, nem önkéntes alapon. Magyarországon súlyos traumát éltem át az üldözés alatt, és azóta nem voltam orvosnál sohasem. Nincs bizalmam személyesen többé orvosokhoz. (A politikai üldözöttekből nem politikai foglyokat csinált a terrorhatalom.) Amikor orvosok elkezdenek politizálni, nagyon mélyre süllyednek. A kínzás emléke kísér végig az életemen át, mint egy égig érő árnyék. "A könnyeket elmossa az eső, de a halhatatlan lélek fájdalma nem múlik el még a gyógyító álomban, az örökkévalóságban sem." - mémoire - Ezért nincs többé bizalmam orvosokhoz ezen a világon.
Egy komolyabb betegség a halálomat jelenti, mert nem tudom rászánni magam, hogy személyesen orvoshoz menjek. Én sem tudom átlépni saját árnyékomat. - Régi európai családokból származom, s ha az itt leírandó betegség tünetével orvoshoz fordulnék, attól tartok, visszaélnének vele.
2000 telén bírósági gondnoka lettem egy idős, Parkinson-beteg asszonynak, karitatív alapon. Sokat kellett segítenem, és utánajárni az ügyeinek. A télen leültem egy hideg helyre, s amikor a hideget éreztem, már késő volt. Prosztatavérzésem volt vagy két évig. Telefonon beszélgettem egy urológus orvossal, akinek előre átutaltam honoráriumát. Az orvos antibiotikumokat rendelt (telefonon) s az ismeretségemmel recept nélkül meg tudtam vásárolni a gyógyszert. De csak a harmadik fajta antibiotikum használt. Saját erkölcsi felelősségemre cselekedtem, mert erre kényszerített a kegyetlen életem, melyben egyedül maradtam a halhatatlan Istennel, aki örökkévaló.
A prosztatavérzés megszűnte óta Biogelat csalánkapszulákat szedek, minden másnap egyet. A sperma mennyisége a korábbinál minimális lett és folyékony. Már nincs vérzés.
Tavaly télen is megfáztam egy kicsit, és azonnal fellépett a vérzés enyhe formában, de hamar el is múlt. Fájdalmaim nincsenek, csak a vérzés idején éreztem kellemetlen nyomást a belső comb tájékán. Csak ennyit tudok mondani.
Kérem, ha etikailag összeegyeztethetőnek tartja az ismeretlenül való tanácsadást, sajátos módon meg fogom köszönni Önnek a segítséget. Sohase maradtam adósa senkinek. Egy ógörög mondás azt tartja, ha valaki tartozik és adóssággal hal meg, rabszolgája lesz adósának a másvilágon. Létezik olyan gyógyszer, mely a sperma mennyiséget ismét a normális szintre visszahozza? (Ez egy szívügyem lenne, ugyanis nekem nincs utódom. De ha lenne mód egy utód nemzésére, talán meggondolnám a dolgot, hogy ne ismeretlen kezekbe kerüljön a nehéz sorsom alatt megkeresett és összegyűjtött magántulajdonom. Továbbá, Európa kihalóban van. Minden embernek meg kell tenni a kötelességét azon a poszton, melyre születésével szólította Isten.)
Köszönöm, hogy meghallgatott.

| proszatatvérzés, gyulladás, meddőség
| Koncz, P.; Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2009 ;14(márciusi)   InforMed

A sperma mennyiségi és minőségi megváltozása következmény, tehát az okot kell előbb tisztázni. Gyulladásos folyamatok, daganatos betegségek és involuciós elváltozások játszhatnak szerepet a termelő "egységekben", néha a szervezet más területein fellépett betegség a kiváltó ok.
Bizonyos koron túl kétséges, hogy helyénvaló-e a gyermeknemzési szándék.

Kapcsolódó cikkek az Impotencia, férfi meddőség, férfi klimax rovatban olvashatók.

2009-04-15 11:19:49
| proszatatvérzés, gyulladás, meddőség

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop