Lyme borreliozis, lázas állapot - Mi lehet a baj?

Kérdés:  2005-ben diagnosztizáltak nálam egy ritka betegséget - a Lyme borreliozist, mely egy 6 hónapos magas lázas állapot következménye volt, hosszan tartó lázas állapotomat Doxicyclin és Amoxicyllin tablettás kezelésekkel hozták úgy, ahogy helyre és tartottak életben. Azóta is rendszeresen kerülök lázas állapotba és ez a helyzet csak e két orvosság szedésével javítható.
Több helyen is megfordultam már ezzel a betegséggel, de van, aki elfogadja, van, aki nem (bár Westen-blott vizsgálattal 2005-ben alátámasztották, és értékeim pozitív, ill. kétes eredményeket hoztak).
2009. januárjában megfáztam, és még mind a mai napig lázasodok, ill. folyamatos hőemelkedéseim vannak az antibiotikumok szedése mellett is (37,3-37,5). Ebből a megfázásból már volt tüdőgyulladás, felső légúti fertőzés, melyet krónikusnak nyilvánított az orvos.
Szeretném megkérdezni az Ön véleményét erről a betegségről, és arról is, javítható-e még az én krónikus fertőzésem, mert az orvostudomány eddig tanácstalanul áll velem szemben. Van egy 12 éves gyönyörű kislányom, szeretném felnevelni őt. Igen kétségbe vagyok esve! Szeretném az Ön tanácsát, véleményét kérni ezzel kapcsolatosan! Jelenlegi laborvizsgálataim tűrhető képet mutatnak, elfogadhatóak, de a fehérvérsejt-számom 11,8, mely tudom, hogy jóval meghaladja a megengedett értéket. Bár a CRP-értékeim felső határérték alatt található.
Várom mihamarabbi válaszát, és köszönöm megtisztelő figyelmét!

| láz, fertőzés
| Makara, M.; Az Orvos válaszol - Dr. Makara Mihály főorvos 2009 ;14(áprilisi)   InforMed

Véleményem szerint a láza, illetve a fent leírtak nem a Lyme-kór következményei. Valószínűsíthető, hogy ebből a betegségből már kigyógyult és most egyéb betegsége van.
Javaslom infektológiai szakrendelés felkeresését.

Kapcsolódó cikkek a Fertőzésekről általában, láz rovatban olvashatók.

2009-05-18 00:07:29
| láz, fertőzés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop