Két elhalt terhesség

Kérdés:  Két elhalt terhességem volt eddig, amit műtéti úton kellett befejezni. Semmi panaszom nem volt, csak az ultrahangon derült ki, hogy a nyolcadik héten megrekedt a terhesség. A kontroll után az orvosom (mind a két műtétet ő végezte) mindent rendben talált. Azt mondta, szépen kitisztult a méhem, állítólag két tüszőt is látott a hüvelyi ultrahangon. Az egyiket a méhemben, a másikat a petefészekben. Kérte, várjunk 3 hónapot és próbáljuk meg megint. Engem csak az aggaszt, hogy semmilyen további vizsgálatot nem javasolt. Gondoltam, kivizsgálják a vetélés okait, de szerinte a szövettan nem mutatott semmit, és nem látja akadályát, hogy babám szülessen.
Sajnos nem nyugtatott meg, ezért lennék kíváncsi az Ön véleményére. Nagyon nyugtalanok vagyunk a férjemmel, bár nagyon szeretnénk babát.
Válaszát előre is köszönöm!

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(áprilisi)   InforMed

Meddőségi kivizsgálást (vércukor, pajzsmirigy stb.) kell végezni az ok kiderítésére, és a harmadik babát első perctől gyógyszerrel támogatni kell. Kutya/macska ugye, nincs a lakásban?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a meddőségről és az előkészületről írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2009-06-06 17:09:21
| meddőség

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop