Terhesség - Utazás méhlepényleválás után

Kérdés:  Most 18 hetes terhes vagyok, az első trimeszter folyamán háromszor volt kisebb méhlepény leválásom, a legutolsó a 13. héten (1,5x 3 cm). Azóta minden rendben van, a baba az ultrahang szerint jól fejlődik, és a méhlepény pár nap után már vissza is tapadt.
4 hét múlva kockázatos lenne repülővel utazni (az út 2 óra)?
Válaszát előre is köszönöm!

| terhesség, rizikófaktor, méhlepényleválás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(májusi)   InforMed

Ezt felejtse el! Ne akarja a külhoni kórházakat (és esetleg egy vetélést) kipróbálni!
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a várandósságról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Rizikófaktorok rovatban olvashatók.

2009-06-06 17:09:23
| terhesség, rizikófaktor, méhlepényleválás

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop