Embrió beültetés

Kérdés:  Május 11-én volt a beültetésem, 18-án kellett volna megjönnie (23 napos ciklus), de nem jött meg, viszont most az 5. napon a menstruáció elmaradása után elkezdtem furcsán vérezni. Először világos piros, most meg barnás darabos, furcsa vérzés. Miért a 28. napon kezdtem vérezni, amikor mindig pontosan 23 napra szokott megjönni?
Válaszára várva!

| terhesség, rizikófaktor
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(májusi)   InforMed

Keresse fel kezelőorvosát. Elképzelhető, hogy megfogant, de a babát vetélés fenyegeti.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a várandósságról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Terhesség - Rizikófaktorok rovatban olvashatók.

2009-06-18 20:14:46
| terhesség, rizikófaktor

Szex a terhesség alatt

Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, amikor babát várnak, mert hányingerük van, fáradtak. Mások mintha ekkor teljesednének ki.


Miért híznak meg sokan szülés után?

Bár sokan magát a terhességet okolják a nők szülés utáni testsúlygyarapodásáért, sőt elhízásáért is, a Michigan-i Egyetem kutatóinak tanulmány szerint a fő ok valószínűleg a gyermekneveléssel járó életforma és az életkor.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Vizsgálatok babaváráskor - orvoshoz mikor, miért?

A leendő anyuka és a baba egészsége érdekében is célszerű bizonyos orvosi vizsgálatokon részt venni. Ennek - ajánlott - menetrendjét osztjuk meg Olvasóinkkal…


Urológiai panaszok terhességben

A veséket és a húgyutakat érintő változások terhesség alatt normálisak. A terhesség alatt észlelhető átmeneti urológiai elváltozások oka egyszerűen a magzat "térfoglalása".


Web Design & Development Prowebshop