Bartholin-mirigy tályog

Kérdés:  Nekem 4 napig volt tályog a Bartholin mirigyen, voltam orvosnál, de azt mondta, ha majd tojás nagyságú lesz, csak akkor lehet megműteni.
Éjjel kifakadt, nincs azóta semmi fájdalmam. Azt szeretném tudni, hogy ez nem baj? Visszamenjek az orvoshoz?

| hüvelygyulladás, folyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(júniusi)   InforMed

Most nincs baj, de ki fog újulni, ezért szerencsésebb lett volna megoperálni.
Ön megtette, amit kellett, elment vizsgálatra. Ha panaszmentes, nem kell visszamennie.
Folyása nincsen? Mert az elősegíti a mirigy befertőződését!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2009-07-01 23:55:34
| hüvelygyulladás, folyás