Szagos folyás

Kérdés:  Már évek óta, de azt is mondhatnám amióta emlékszem, vagy az eszemet tudom, van egy bizonyos sárgás-barnás-fehéres folyásom. Az alsóneműk mindig csúnyák. Emlékszem még fiatal koromban anyukám is mindig mondta, amikor mosott, hogy csúnyák, most meg már 30 éves vagyok. Külföldön élek, voltam már többször is nőgyógyásznál, hogy szagos folyásom van. Vett kenetmintát, tenyésztést, évente megyek rákszűrésre, mindig negatív. Ő azt ajánlotta, hogy öblögessek szeretkezés után, és gyakran ecetes vízzel. De hát ez nem megoldás életem végéig így?
Mit tehetnék, esetleg milyen vizsgálatokra kellene még mennem, vagy otthon milyenfajta vizsgálatokat végeznek? Már próbáltam grapefriut-olajat enni és probiotikumokat is szedni. A doktor azt is mondta, hogy csak magamnak beszélem be, mert ő nem érez semmi szagot, és neki az orra nagyon jó, érzékeny a szagokra. Persze előtte fürödtem, jó, hogy nem érzett semmit! Tampont sem használok egyáltalán.
Kérem, segítsem! Milyen vizsgálatokat kérjek? Mit csináljak? Mit próbáljak ki?

| hüvelygyulladás, folyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(júliusi)   InforMed

Tenyésztést kell végezni, és aszerint kezelni.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2009-07-25 11:50:11
| hüvelygyulladás, folyás

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop