Tej, 3 év után

Kérdés:  32 éves nő vagyok, van egy 3 éves lányom, szeretnénk még egy gyereket, de a mellemben van még tej, ha megszorítom, kezelést is végeztem 1 éve, de nem apadt el.
Mennyi idő kell, hogy elapadjon?

| anyatej, tejelválasztás, terhesség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(júniusi)   InforMed

Így nem lesz babája, a hormonzavart kezelni kell. Mielőbb menjen orvoshoz.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hormonok - Agyalapi mirigy rovatban olvashatók.

2009-07-30 22:19:16
| anyatej, tejelválasztás, terhesség

Szex a terhesség alatt

Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, amikor babát várnak, mert hányingerük van, fáradtak. Mások mintha ekkor teljesednének ki.


Miért híznak meg sokan szülés után?

Bár sokan magát a terhességet okolják a nők szülés utáni testsúlygyarapodásáért, sőt elhízásáért is, a Michigan-i Egyetem kutatóinak tanulmány szerint a fő ok valószínűleg a gyermekneveléssel járó életforma és az életkor.


Fogamzásgátlás a szoptatás idején

A legtöbb fogamzásgátlási módszer nyugodtan alkalmazható szoptatás alatt. Néhány hormonális módszer azonban ártalmas lehet az újszülöttre, illetve károsan hat a tejtermelésre is.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Vizsgálatok babaváráskor - orvoshoz mikor, miért?

A leendő anyuka és a baba egészsége érdekében is célszerű bizonyos orvosi vizsgálatokon részt venni. Ennek - ajánlott - menetrendjét osztjuk meg Olvasóinkkal…


Web Design & Development Prowebshop