Nem kívánom a szexet

Kérdés:  Létezik olyan szer, amitől jobban kívánhatnám a szexet? Ugyanis az utóbbi egy évben úgy érzem, mintha nem hoznának úgy tűzbe a nők. Ezt úgy értem, hogy nem kívánom annyira a szexet, ha meglátok egy csinos lányt az utcán, mint régen.
Mi lehet velem? Mintha valami hiányozna belőlem.

| szex, vagy, vágycsökkenés, stimulálás, izgalom, túlterhelés, élvezet
| Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(augusztusi)   InforMed

Helyes, reális érzés az, hogy valami hiányzik belőled. A szervezet többféle módon is jelzi neked, hogy leépülőben van, és ez a szexet is érinti. Nem dolgoztatod meg magadat eléggé, ami tréningben tartana és nincsenek meg a nehézségek, amik fejlődésedet biztosítanák.
Ha nem jössz tűzbe, akkor nincs is már benned tűz. Hogyan lobbanhat újra fel a vágy? Gyorsulnod kell és erősödnöd minden testi működésben, ehhez stimulálnod kell magad és mozgatni. Ez egyszerű feladat. Minden működésnek vannak feltételei, így az izgalomnak is.
Férfiasan szedd össze, hogy mi izgat, mi erőltet, mi kellemes és mi élvezetes neked. Terheld túl magad ismét. E nélkül ez nem megy, de az élvezetet magadért miért is hagynád ki.
Oldalamon izgalmasabb instrukciókat találhatsz: www.orgazmusszerviz.hu

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex és a Szexuális működés zavarairovatokban olvashatók.

2009-08-09 15:30:47
| szex, vágy, vágycsökkenés, stimulálás, izgalom, túlterhelés, élvezet

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop