Fogamzásgátlás - Hormonspirál, mell váladék

Kérdés:  3 hete vettem észre, hogy a bal mellemből enyhe nyomásra tej jön. Nem vagyok terhes, és utolsó szoptatási időszakom is 3 éve volt. Novemberben hormonspirált rakattam fel.

Ön szerint van összefüggés a kettő között? A hormonspirál miatt lehetek majdnem mindig ingerült?

| fogamzásgátlás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(augusztusi)   InforMed

A hormonspirálra rengeteg a panasz. Drága, de rossz.☺

A tejcsorgást sürgősen kivizsgálni és kezelni kell, nem tesz jót a mellének.

Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.

Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás, abortusz rovatban olvashatók.

2009-08-12 13:39:24
| fogamzásgátlás
hirdetés