Frontin elhagyása

Kérdés:  Sorozatos súlyos problémáim miatt 4 éve Frontin tablettát szedek, először 0,25, majd 0,5 adagban. Sokszor van rosszullétem, ebből eredően betegségfélelmeim. Fokozatosan már próbáltam leszokni a gyógyszerről, mert akadályozza a munkám végzését, de ez ideig nem sikerült, sőt mióta méheltávolításom volt mióma miatt és hormon problémám, úgy érzem, még több kellene.
Mit tegyek, le tudok még valaha is szokni?
Nagyon köszönöm a segítségét!

| depresszió, gyógyszer
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2009 ;14(augusztusi)   InforMed

Évek óta tartó gyógyszerszedéséről pszichiáter segítségével, ha gyógyszerben gondolkodik, akár antidepresszáns bevetésével szokhat le, de érdemes lenne pszichoterápiával, vagy más, nem gyógyszeres feszültségcsökkentéssel kiegészíteni.

Kapcsolódó cikkek a Depresszió és mánia rovatban olvashatók.

2009-08-13 19:48:48
| depresszió, gyógyszer

A WHO világszerte megkezdte a koronavírus ellen esetleg alkalmazható gyógyszerek vizsgálatát

A COVID-19 fertőzés ellen még nincs vakcina, de a járvány miatt már meglevő gyógyszerekkel végeznek világszerte klinikai kísérleteket.


Veszélyes készítményt reklámoznak az interneten

Olyan készítményt árulnak az internetek szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére, amelynek alkalmazása akár életveszélyes állapotot is okozhat - közölte a Magyar Kardiológusok Társasága.


Három-négy hónap, míre a koronavírus vakcinát embereken tesztelhetik.

Négyfajta, a koronavírus elleni védőoltás fejlesztése zajlik jelen pillanatban, és közülük a legígéretesebbet valószínűleg három-négy hónapon belül embereken is tesztelni fogják - közölte szerda este a (WHO) vezető kutatója.


WHO: egyelőre nincs ismert gyógymód

Cáfolta szerdán Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azokat a sajtóértesüléseket, amely szerint "áttörő" jelentőségű gyógyszereket fedeztek fel az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére.


Gyógyszerszedés terhességben: antidepresszánsok

Fokozza a fejlődési rendellenességek kockázatát, ha a terhes nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapították meg a Montreal-i Egyetem kutatói. Tanulmányuk a British Medical Journal című orvosi folyóiratban jelent meg.


Web Design & Development Prowebshop