Vetélés?

Kérdés:  Az utolsó menzeszem július 2-6-ig volt. A július 15. és 25. körül egy-egy napig vérzésem (erősebb, általában a 2. napon szokott ilyen lenni).
Elment orvoshoz, aki azt mondta, semmit nem lát, minden rendben van, de ha nem jön meg, amikor kéne, akkor csináljak tesztet. Nem jött meg, 2-án, 6-án és 8-án is csináltam tesztet, pozitív lett (örültünk, mert szeretnénk még egy babát), de közben pecsételő vérzésem volt, és fájt a derekam, és görcsölt az alhasam.
Olvastam valahol, hogy ez előfordul, ha még korai a terhesség. Sajnos 9-én délután volt egy furcsa eset. Mikor kimentem vécére csattant valami (sajnos nem tudtam meg mi volt azt), azóta hol erősebb egy órát, vagy nincs semmi órákon keresztül (egész éjjel nem volt, de fél 10 körül megint volt, elég erőteljesen 15 percig). A hasam már nem fáj, a derekam is alig. Az orvos csak pénteken tudd fogadni.
Valószínű, hogy korai vetélésem volt? Ha igen, mikor próbálkozhatok újra babával, mert nagyon szeretnénk egyet!
Köszönöm a választ!

| meddőség
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(augusztusi)   InforMed

A teszt nem megbízható. Várandósságot biztosan orvos tud megállapítani, 10 nap késés után. 4-5 nap késés semmit sem jelent.
Ha babát szeretne, menjen el kivizsgálásra, mert így lehet, hogy csak az idejét vesztegeti.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a meddőségről írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, rendelőim címe és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2009-08-19 15:09:51
| meddőség

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop