Hüvelyfolyás, hólyaghurut

Kérdés:  Én egy 25 éves, állandó kapcsolatban élő nő vagyok. Azzal a panasszal fordulok Önhöz, hogy sűrűn olyan érzésem van, mintha fel lennék fázva. Fáj a húgyhólyagom, és amikor pisilek, olyan, mintha az egész hüvelyem égne, és felfelé irányuló nyilallást érzek, ekkor sajnos a nemi életemmel is probléma van, mert ilyenkor a szex is fájdalmas.
Ez a probléma több éve fennáll nálam, hol elmúlik egy időre, hol pedig ismét visszatér. Voltam már ezzel a panasszal nőgyógyásznál és urológusnál is, egyik sem talált nagy problémát, de a panaszom sajnos még mindig meg van.
Kérem, segítsen, mi lehet ez? Valóban állandóan felfázom, vagy valami nemi betegségem van, vagy esetleg valamilyen fertőzésem van? Későbbiekben ez az állandó visszatérő fájdalom nem befolyásolja a gyerekvállalást?

| hüvelygyulladás, folyás
| Petróczi, I.; Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2009 ;14(augusztusi)   InforMed

Tenyésztést kell végezni, és aszerint kezelni. A folyás és a hólyaghurut egymást tartja fenn.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Hüvely és a külső nemi szervek gyulladása rovatban olvashatók.

2009-08-26 15:37:15
| hüvelygyulladás, folyás

Kis drogkalauz

A pszichiátriai betegségek között is az egyik legkényesebb téma az alkoholfüggés és a drogfogyasztás. Az érintett személyek és környezetük sokáig halogatja a segít...


Web Design & Development Prowebshop