Elhalt magzat

Kérdés:  A terhességem ma lenne 4 hetes. Hétfőn, tehát 3,5 hetesen voltam orvosnál (a fogamzás napját pontosan tudom, mivel programozva volt, és utána már nem voltunk együtt a párommal), és ő azt mondta, hogy a magzat állapota 2-3 hetes, tehát nem felel meg annak, hogy 3 hetes és 5 napos lenne, így valószínűleg elhalt, és magától ki fog ürülni a szervezetemből. A jövő hétre visszarendelt, hogy megnézze, mi a helyzet.
Azt szeretném kérdezni, hogy ennek a spontán kiürülésnek mikor kellene bekövetkeznie? Lehetséges, hogy nem menstruációval fog távozni? Mert nekem még mindig nem jött meg a menstruációm, viszont egy enyhe barnás folyásom van. Van olyan, hogy mégsem távozik spontán az ilyen korán elhalt magzat? Még az lenne a kérdésem, hogyha elhalt a baba, akkor, pl. a mellbimbóm körüli sötétedés miért van még mindig meg? És az, hogy még mindig fent van a hőm (37.2), elhalt baba után is normális egy darabig?
Köszönettel

| Az Orvos válaszol - Dr. Miskovszky Vilmos   InforMed | Miskovszky, V.
Válasz:  A barnás folyás rendellenes. Megismételt hüvelyi UH segítségével meg kell tudni mondani, hogy a terhessége fejlődött-e vagy sem. A megkésett vetélés eseteiben nem mindig szokott spontán kilökődni a méh tartalma. Hőemelkedést okozhat a missed ab. - megkésett vetélés - is, a mellbimbó színe még hormonhatás alatt áll.
2006-06-06 09:57:52
|
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop