Hasmenés, görcs, biorezonancia

| hasmenés, görcs, görcs
| Szendei, K.; Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed

Válasz:  

Tisztelt Dr. Nő !

A segítségét és tanácsát szeretném kérni az alábbiakban. A tüneteim kb 6 hónapja kezdődtek és heves hasgörccsel. Tulajdonképpen a a köldököm alatt éreztem a fájdalmat, rázott a hideg, hidegverítékes lettem majd minden ami bennem volt kihánytam, még a vizet is. Ilyenkor nagyon sokszor járok WC re széklettel kapcsolatban is és vizelettel kapcsolatban is. Majd mikor ez megtörtént, az állapotom rendeződött, még pár napig érzékenyebb volt a gyomrom de nem okozott gondot. Viszont a székletem állandóan laza és mindentől felfújódok. Ezek a tünetek ismétlődnek hol 2 havonta , hol havonta, de volt már kéthetente is. Voltam vér és vizelet vizsgálaton, széklettenyésztésen (2 féle), hasi ultra hangon de ezek sem mutattak ki semmit, minden leletem negatív volt.

Voltam már több belgyógyásznál is de nem tudtak semmit ajánlani. Néha a fejem is szokott nyomni és azt észrevettem, hogy ha Nospát veszek be a gyomromra, akkor a fejfájásom is rendeződik, bár az összefüggést nem ismerem ezzel kapcsolatban. Rokonaim unszolására pár hete elmentem egy biorezonancia vizsgálatra, ahol az orvos azt mondta, hogy a légcsövemen is érez valami problémát, majd azt mondta hogy az immunrendszerem is gyenge, és a gyomrom+vékony és vastag belemben sok Candida gomba van felszaporodva. Adott rá növényi és állati eredetű emésztésjavítót, meg valami Cand-Cell nevű gomba elleni cseppet, amit egy kis kapszulába kell belecsöpögtetni és lenyelni, majd a bélben oldódik fel. Ezek a szerek mind gyógynövények és nem gyógyszerek.

Én ezekkel a vizsgálatokkal és kezelésekkel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Most már 2-3 hete szedem ezeket a szereket és azt vettem észre hogy a közérzetem és a gyomor problémáim + a fejfájásom kezd elmúlni, egyre erősebbnek érzem magamat és vannak olyan napok amikor elő se jönnek. Kíváncsi lennék a véleményére, ön mit gyanít, lehetnek ezek gombától, jó ez a kezelés vagy valami normális, orvosi gyógyászatban alkalmazott szerrel kellene próbálkozni. Milyen vizsgálatok kellenek, ha kellenek egyáltalán?

Higgye el én tényleg nem vagyok egy természetgyógyászatot majmoló, bár elismerem hogy vannak dolgok amik esetleg használhatnak apróbb problémáknál. Én tényleg kényszerből választottam ezt, mivel nem tudtam már hogy kihez forduljak. Nagyon kérem, ha teheti válaszoljon rá és írja meg a véleményét, kíváncsi lennék rá.

Nagyon köszönöm előre is a válaszát!

Ha panaszai a paramedicinális gyógymódra megszűntek, akkor az egész tünetegyüttes psychés eredetű volt, és erre megkapta a megfelelő gyógymódot. Megnyugodott, meggyógyult. (Baj csak az lenne, ha valamilyen szervi betegsége volna, amit hagyományos medicinával kellene kezelni) Sokszor hallottam, hogy belek működését a stressz hogyan befolyásolja. Idegesség, nem megfelelően megrágott étel, gyorsétkezdék szemetei szintén előidézhetik tüneteit. Tehát ha egy kis pszichoterápia segített, gyógyult, ennek örüljön, de ha panaszai kiújulnak keressen fel egy gastroenterológus szakembert.

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

2002-07-11 14:27:13
| hasmenés, görcs
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop