Hüvelybemenetnél viszketés, zöldes folyás

Kérdés:  23 éves vagyok, havi rendszerességgel viszkető érzést tapasztalok a hüvelybemenet környékén. Sűrű, zöldes folyás jelentkezik, mely nem minden esetben jár kellemetlen szaggal. Ez 3-4 napig tart, a vége felé már a belső szeméremajkak környéke is irritálttá válik. Régóta kapcsolatban élek, fogamzásgátlót nem használok, sosem voltam csapodár típus. Ha szeretkezünk a párommal, mielőtt ez kialakulna, a péniszén piros pöttyök jelennek meg, ami szintén 3-4 nap alatt gyógyul.
Betadine-kúppal próbálkoztam, gyorsabban gyógyult. Hamarosan szeretnénk gyermeket, és szeretném tudni, hogy hogyan tudnám megszüntetni a panaszokat, valamint, nem veszélyes ez a fogamzó képességemre? Orvosnál nem voltam, mert nagyon rossz tapasztalataim vannak.
Kérem, adjon tanácsot, mivel kezelhetném a problémát? Várom válaszát!

| Az Orvos válaszol - Dr. Gyovai Gabriella   InforMed | Gyovai, G.
Válasz:  Nagyon fontos lenne a nőgyógyászati vizsgálat. Ha gyermeket akarnak, előtte a rákszűrés is elengedhetetlen. Egy nem kezelt fertőzés könnyen vetélést idézhet elő, vagy nagyon korai koraszülést, pl. 24. hét! Ekkor éretlen a magzat, DE már újszülöttnek kell számítani. Ez a szörnyűség megelőzhető, ha most legyőzi a nőgyógyászok iránti rossz érzését, és mégis elmegy. Addig is megpróbálhatják a párjával a Dalacin 100-at 2x1, és a Mycosyst kapszulát heti 1-et, tenyésztésre is szükség lehet, ha ez a gyógyszer nem hat. Mihamarabb forduljon nőgyógyászhoz.
2007-10-11 10:18:35
|
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop