Kibeszélő show

Kérdés:  Szedhet nő Potemixet? Szülés utáni depressziót követően antidepresszánst szedek, de szülés óta szinte egyáltalán semmi vágyam nincs az együttléthez, szinte félek az estéktől. Járok pszichológushoz, pszichiáterhez, mindent kibeszélek magamból, csak a szex nem megy. Pedig előtte semmi problémám nem volt vele.
Valahol olvastam, hogy a Potemixben lévő anyagok a női szervezetet is stimulálják. Lehet szednem, nem lesz semmi bajom tőle?

Válasz:  Nem tudom, hogy hat-e a Potemix. Azt sem tudom, hogy a férfiak hogyan vannak megelégedve vele. Nézd meg a pártatlan internetes fórumokat ezzel kapcsolatban. A szexről azonban nem beszélni kell, hanem csinálni.
Nincs azaz isten, aki e nélkül segít. Szerintem szer sincs ilyen. Saját oldalamon megtalálhatod a megfelelő videókat, hogy újraépíthesd a szexualitásodat. Adj jobban a küldősre is, légy szexibb! Naponta forszírozd, hogy valamit művelj magaddal. Néhány hét alatt elérheted, hogy vágyj és szeress. (Az antidepresszánsok csökkentik, vagy teljesen megszűntetik a szexétvágyat. Jobb lenne sportolni és kézbe venni végre a saját életed!)

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2009-09-12 18:26:38
| potemix nőknek, vágyhiány, szülés utáni depresszió, antidepresszáns, kibeszélés, nem megy a szex, félek az estéktől, forszírozd a szexet, önkielégítés, sport
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop