Mióma eltávolítása, TB nem támogatja?

Kérdés:  A napokban 3 miómát, vagy ahhoz hasonló göböt találtak a méhemben. 2 beágyazva a méh falába, 1 pedig valamin lóg, ha jól értelmeztem orvosom szavait. Azt javasolta, mivel babát szeretnék, hogy műtéti úton el kell távolítani a göböket, de ezt a TB nem támogatja.
Kérem, segítsen abban, hogy valóban nem támogatja az effajta beavatkozásokat a TB? Ha igen, milyen részben? Mennyibe kerül egy ilyen műtét?
Nem tudom mikor keletkezett, mert csak jelenlegi orvosom fedezte fel, de az ultrahangos képeken elég nagynak tűntek számomra. Orvosom bíztat, hogy utána még lehet gyerekem. Bízom benne, de mégis félek, hiszen annyi rosszat hall az ember.
Válaszát előre is köszönöm!

| Az Orvos válaszol - Dr. Gyovai Gabriella   InforMed | Gyovai, G.
Válasz:  Valószínűleg orvosa magánkórházban végrehajtott műtétre gondolt. Valóban előfordul, hogy a nagy megszorítások miatt az állami kórháznak nincs speciális műszere, csak egy magánvállalkozásnak, vagy éppen az ehhez értő specialistát bocsátották el leépítés miatt Mivel jómagam nem vizsgáltam, és az ultrahang képet sem láttam, nem tudok állást foglalni, valóban szükséges-e a műtét a gyermekvállaláshoz.
2007-11-13 02:18:47
|
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop