Szexuális vágy fokozódása - Hogyan tovább?

Kérdés:  Fura vagy lehet, hogy nevetséges problémával fordulok Önhöz. Igazság szerint nem is tudom, hogy kihez fordulhatnék.
A problémám, hogy túl nagy a szexuális étvágyam. Illetve nem az a baj, hogy sokszor szeretném, hanem hogy szinte minden nővel szeretnék, akivel találkozom. Mivel feleségem van, ez nem jöhet szóba. Tavasszal volt egy ún. magas kasztrációm, egyik herét eltávolították, hererák miatt, akkor szóba került, hogy mindkét here eltávolításakor a vágy elmúlik.
Ezen gondolkodom, hogy ezt kellene tenni. Hülyeség? Elnézést az őszinte, szókimondó levélért.
Köszönettel!

libidó, kasztrálás | Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2011 ;16(szeptemberi)   InforMed | Tóth, E.
Válasz:  A gondolat és a cél sem helyes. A vágy elmúlásával elmúlik a férfiasság, nem fogod férfinak érezni magad a férfiakkal szemben sem. A feleségedet sem fogod kívánni.
Honnan veszed, hogy akinek felesége van, annak el kell veszítenie önmagát? Van ilyen nézet és van másféle is, de ezek mind nem számítanak. Az számít, ahogy a természet rendje van. A férfi mindig legyen férfi, éljen férfiként és szeresse a nőket. Egyetlen nőt szeretni és minden más nőt kitiltani a szívből, a saját világból, nem lehetséges. Aki szeretni képes, az megérti, hogy a szeretet addig tart, amíg nincsen korlátozva, szabályozva. A szeretet egy univerzális természetű jelenség: nem kellünk hozzá, nem értünk van, nem sajátíthatjuk ki, de élhetünk benne.
Ha neked ilyen erős vágyaid vannak, és mégsem teljesíted ki őket, akkor egyre kevesebb egészséged, helyes gondolatod és szép napod lesz.
Talán ennyi segítség is elegendő neked.

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2011-10-10 00:44:05
| libidó, kasztrálás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop