Alhasi fájdalmak

Kérdés:  20 éves vagyok, de már évek óta küzdök valamivel, de az orvosok még nem tudtak segíteni. Rengetegszer voltam nőgyógyásznál, belgyógyászaton. Az eddig elvégzett vizsgálatok között volt hasi ultrahang, laborvizsgálatok, vérvétel, számtalan gyógyszert kaptam. Nem derült ki, mi okozza a panaszokat.
Évekkel ezelőtt hüvelyfolyással kezdődött, ami fokozatosan erősödött. Azután alhasi fájdalmaim is voltak, majd étkezési zavarok. 3-4 év eltelt, jelenleg már egész nap görcsöl a hasam, leginkább a bélrendszerem környékén, fáj a gyomrom, a hüvelyfolyás elviselhetetlenül kellemetlen, fáradékony, kedvetlen vagyok. Étkezéstől függetlenül jelentkezik a hasfájás. Mindezek mellett érzek egy kis csomót a jobb mellemben, ami nyomásra érzékeny, illetve még egyet érzek a végbél környékén. Ezzel még orvosnál nem jártam, mert most tapasztaltam.
Nem tudom, ezek összefüggnek-e, de egyre több tünet jelentkezik, ahogy telik az idő. Már Angliában élek és dolgozok, itt még az időm nem engedte, hogy orvoshoz menjek, de úgy gondoltam, előbb Önt kérdezem meg, mit gondol, mi lehet az oka mindezeknek.
Nagyon régóta szenvedek ezekkel a panaszokkal, nincs olyan pillanat, amikor ne lennének görcsös alhasi fájdalmaim, vagy gyomorfájásom. Szeretném, ha valaki közelebb vinne a válaszhoz, mert ez egyre rosszabb.
Előre is köszönöm a válaszát!

| alhasi fájdalom, hasi fájdalom, hasfájás
| Balaicza, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Balaicza Erika főorvos 2013 ;18(júniusi)   InforMed

Válasz:  Lehet oka a baktériumflóra zavara, IBS, felszívódási zavar, stressz és ösztrogéntúlsúly is.
Ezek kivizsgálását sajnos én innét ott nem tudom megoldani. Amikor egyszer Budapesten jár, akkor esetleg keressen fel.
Addig további ötleteket és infókat itt talál: https://www.balaicza.hu/?p=article&id=9#main_start
https://www.balaicza.hu/?p=article&id=192#main_start
Jobbulást kívánva üdvözlettel:
Dr. Balaicza Erika www.balaicza.hu

Kapcsolódó cikk: Hasi fájdalom rovatban olvashatók.

2020-04-15 16:21:33
| alhasi fájdalom, hasi fájdalom, hasfájás
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop