E. coli baktérium

Kérdés:  3 éve nem tudok megszabadulni a hüvelyemben lévő E. coli baktériumtól, amit többször kitenyésztettek. Több nőgyógyásznál jártam, antibiotikumokat szedtem eredménytelenül. Az antibiotikum beszedését követően 5. napon újra jelentkeztek a tünetek, melyek fehér, először krémes, később darabos váladék, olyan, mintha a hüvelyfalam hámlana (méhszájsebet kizárták, gombát nem tenyésztettek ki). Annyira sok, hogy állandóan hüvelyöblítést és laktofil hüvelygélt kell, hogy alkalmazzak.
A fenti tünetek miatt gyakori a hüvelygyulladásom, ami nagyon kellemetlen tünetekkel jár. Időközben a hólyagomban is kitenyésztették az E. colit (tünetek: véres vizelet, égő, csípő érzés vizeléskor, erős alhasi fájdalom, gyakori vizelés).
Az immunrendszerem erősítésére Protexint szedek.
Lehetséges, hogy az E. coli mellett a szervezetem Candidás vagy gombás megbetegedése állhat a háttérben, ami a hüvelyből nem tenyészhető ki?

E. coli | Az Orvos válaszol - Dr. Balaicza Erika főorvos 2013 ;18(szeptemberi)   InforMed | Balaicza, E.
Válasz:  Mivel nem egy banális influenzafertőzésről kell nyilatkozni, ezért elektronikusan elég nehéz a korrekt válaszadás. Feltételezem, hogy a teljes baktériumflóra egyensúlya felborult, és az immunrendszer is nagyon legyengült.
Ezért ha tartós javulást szeretne, akkor ezeken kell radikálisan, nagy kitartással és türelemmel korrigálni. Ehhez a következő cikkekből is meríthet ötleteket:
A normál baktériumflóra és táplálói
Immunerősítés mesterfokon
Fontos, hogy sok nagyobb dózisú béta-karotint, C-vitamint, szelént és cinket szedjen, ezen kívül ajánlom a macskakarom és az artemisin szedését is - legalább 4-6 hónapig!
Jobbulást kívánva, üdvözlettel:
Dr. Balaicza Erika
Tel: 06/20-588-28-10
www.balaicza.hu
balaicza@balaicza.hu

Kapcsolódó cikkek a E-Coli fertőzések rovatban olvashatók.

2013-09-26 06:11:03
| E. coli
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop