Övsömör?

Kérdés:  Édesapámnál két hónapja övsömört diagnosztizáltak. Bőrtünetek nem voltak (csupán két pici szemölcsszerű bőrelváltozás), ezért rögtön nem is erre gyanakodtak. Elocom kenőcsöt kapott, ami természetesen nem enyhítette a tüneteket. Később megkapta az övsömör kezelésére felírható szokásos gyógyszereket, de sajnos semmi javulás.
A tünetek a következők: elviselhetetlen viszketés, darázscsípésszerű szúró, lüktető fájdalom, égő érzés, illetve zsibbadás. Mindezek a tünetek a törzsön, mell alatt jelentkeztek, illetve ugyanazon az oldalon, a háton. A kínzó fájdalom mellett, amitől már hetek óta aludni sem tud, zsibbadás is jelentkezik most már folyamatosan, váltakozva a törzstől a lábfejig. Változó intenzitással.
Számtalan orvosnál járt már a reumatológustól, a bőrgyógyászon át, egészen a neurológusig, de senki nem tudja, mi lehet a gond. A fájdalmai pedig már elviselhetetlenek.
Önnek mi a véleménye a leírtak alapján? Természetgyógyászon gondolkodtunk, mivel az utóbbi időben nagyon sok problémája jelentkezett a bal oldalán, sérv, pajzsmirigy göb, illetve most ez a probléma.
Köszönettel!

| övsömör, herpesz zoszter, herpes zooster, övsömör
| Balaicza, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Balaicza Erika főorvos 2013 ;18(augusztusi)   InforMed

Válasz:  A herpes zooster neuralgia nagyon sokáig tud erős fájdalmakat előidézni. Én erre mindig megadózisú vitaminkúrát és homeopátiás szereket szoktam a betegeimnek adni. Ezt többnyire az adott beteg állapotától és egyéb betegségeitől teszem függővé. Leghatékonyabb az injekciós vagy infúziós kezelés szokott lenni. Mindig kell immunerősítő kezelés is, hiszen a zoster-fertőzés legyengült ellenállású szervezetet támad meg.
Ehhez ötleteket innét is meríthet:
Immunerősítés mesterfokon
Sajátvérterápia
Ha mindezek sem segítenek, keressenek fel a rendelőmben.
Jobbulást kívánva üdvözlettel:
Dr. Balaicza Erika
Tel: 06/20-588-28-10
www.balaicza.hu
balaicza@balaicza.hu

Kapcsolódó cikkek az Övsömör (herpesz zoszter) rovatban olvashatók.

2013-09-26 06:11:03
| övsömör, herpesz zoszter, herpes zooster
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop