Beöntésre vágyakozva

Kérdés:  Az lenne a problémám, hogy nem tudok mit kezdeni a szexuális vágyaimmal, illetve nem tudom, hogy mit csináljak a jelen helyzetben. A problémám az, hogy ha szexre gondolok, állandóan egy bizonyos téma, és kép jut eszembe, ami a beöntésre vágyakozás.
Állandóan arról álmodozom, hogy otthon/kórházban vagyok, jön egy nővérke, aki beöntést ad nekem. Talán az érzés tetszik benne, talán maga a kiszolgáltatottság. Ezt már minden helyzetben elképzelem.
Ha egy lányt meglátok, akkor is arra gondolok, hogy beöntést adjak neki, illetve kapjak tőle. Már arra is gondoltam, hogy kórházba megyek, és könyörgök, hogy így elégítsenek ki.
Kérem, ne nevessen ki, már elég régóta próbálom elterelni a gondolataimat, de mindig ide lyukadok ki. A barátnőm sem tud felizgatni ennyire soha, és ha vele vagyok, akkor is erre gondolok. Beszélni persze nem merek erről, mert félek, hogy kinevet, vagy homokosnak, degeneráltnak tart.

|
| Perjés, Y.; Az Orvos válaszol - Perjés Yvette 2008 ;13(júniusi)   InforMed

A szexuális fantáziáink, a legbensőségesebb személyes dolgaink egyike, amit csak kimondottan intim helyzetben osztunk meg esetleg a partnerünkkel. A szexuális fantáziáinkról többnyire csak bizalomteli kapcsolatban vagyunk hajlandóak beszélni, mert a szexuális fantáziák sokat elárulnak rólunk, felfedésük által lemeztelenedünk, sebezhetővé válunk. Az elmondottak szerint ön nem osztja meg fantáziáit barátnőjével, talán tart az elutasítástól, a meg nem értéstől.
Pedig elmondható, hogy bizonyos mértékű változatosság az egészséges szexuális kapcsolatoknak, gondolatoknak is része. Ha a partnerek közös beleegyezéssel követnek el valamilyen, sérülést nem okozó, kissé szokatlan szexuális tettet, az szerető, törődő kapcsolatuk szerves része lehet. Azonban a túlzásba vitt változatosság már parafilia, pszichoszexuális rendellenesség, ami jelentős hatással van a szeretetteljes, kölcsönösen kielégítő szexuális kapcsolatra. A parafiliában szenvedő személy partnere gyakran tárgynak, a szexuális kapcsolat jellegtelen, szükségtelen részének érzi magát.
Javaslom szexuálpszichológus szakemberrel beszélje meg a kérdést, ahol feltárhatják e fantáziák eredetét, okát, valamint megtalálhatja a megoldási lehetőségeket.

2008-06-10 20:50:41
|
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop