Frontin - Elvonási tünetek

Kérdés:  3 éve szedek a Frontin mellett 2x0,5 0,5 mg-os Rivotrilt. Szombaton leálltam vele, mert csalánkiütést kaptam a beszedése után. Az orvosomtól Ataraxot kaptam helyette, amit tegnap kezdtem el. Már most úgy érzem, hogy nem bírom a fejfájást, szorongást, szédülést.
Mit tegyek? Visszatérjek rá, vagy az Atarax jó lesz helyette?

| gyógyszerhozzászokás, szorongáscsökkentő, gyógyszerallergia, kezelés
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2010 ;15(januári)   InforMed

Válasz:  Sajnos nagyon keveset segíthetek így levelezésen keresztül, mert nem ismerem magát, nem tudom, milyen komoly a gyógyszerhozzászokása, milyen egyéb szert szed még, stb. Amellett ha valóban elvonási tünetei lennének, mire ez a válasz megjelenik, a nagyja már elmúlik, vagy nem bírja és orvoshoz fordul. Ez valóban olyan probléma, hogyha gondja van, orvosi vizsgálat, személyes találkozás nélkül nehéz segíteni.

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszer a Családban rovatban olvashatók.

2010-01-27 20:25:04
| gyógyszerhozzászokás, szorongáscsökkentő, gyógyszerallergia, kezelés

Pelenkázza magát a személyzet

A koronavírus-járvány elleni küzdelem rendkívüli nehézségeket jelent a járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhanban működő kórházaknak és dolgozóiknak.


Zúg a fülem!

Kisebb-nagyobb sistergés, átmeneti vagy állandó sípolás, zúgás. Bizony sokan küzdenek ezekkel a nyugalmat teljesen ellehetetlenítő, néha örjítőnek tűnő problémákkal. Szerencsére vannak, akiknél még van mód segítségre - lássuk, hogyan!


Prosztatarák

A prosztatarák rendkívül gyakori, pontos oka azonban nem ismert.


A hőhullámok sokáig tarthatnak

A hőhullámok és a menopauza más tünetei átlagosan mintegy hét évig tartanak, és akár 14 éven át is jelentkezhetnek, tehát sokkal tovább, mint korábban vélték - derült ki egy nagy létszámú, hosszú távú amerikai kutatásból.


Eszköz a szédülés csökkentésére

Egy eszköz segítségével otthon is kezelhetik magukat azok, akik úgynevezett jóindulatú, helyzeti szédüléstől szenvednek.


Web Design & Development Prowebshop