Rivotril helyettesítése

Kérdés:  Több mint 25 éve szedem a 2 mg-os Rivotrilt. Próbáltam helyettesíteni Frontinnal majd Spitominnal, de ezek nem váltak be.
Milyen más gyógyszerekkel helyettesíthetném?

| gyógyszer, gyógyszerhozzászokás
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2014 ;19(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Látatlanban nem tudom megmondani, sajnos ilyen hosszú idejű hozzászokásnál nehéz gyógyszert váltani még több személyes vizsgálat után is. Fontos lenne felmérni, hogy mekkora a hozzászokás, mi van az alapbetegséggel, ami miatt anno elkezdte szedni a gyógyszert – és még sok minden mást. \nwww.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszer a családban rovatban olvashatók.

2014-04-26 23:38:53
| gyógyszer, gyógyszerhozzászokás

Megvan a vírust blokkoló lehetséges ellenszer?

Megvan az új típusú koronavírus kezelésének lehetséges ellenszere - állította Jakob Glanville, egy kaliforniai immunológiai laboratórium alapítója és elnök-vezérigazgatója a Fox televíziónak adott interjújában. Olvassák el kapcsolódó cikkeinket is!


A WHO világszerte megkezdte a koronavírus ellen esetleg alkalmazható gyógyszerek vizsgálatát

A COVID-19 fertőzés ellen még nincs vakcina, de a járvány miatt már meglevő gyógyszerekkel végeznek világszerte klinikai kísérleteket.


Veszélyes készítményt reklámoznak az interneten

Olyan készítményt árulnak az internetek szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére, amelynek alkalmazása akár életveszélyes állapotot is okozhat - közölte a Magyar Kardiológusok Társasága.


Három-négy hónap, míre a koronavírus vakcinát embereken tesztelhetik.

Négyfajta, a koronavírus elleni védőoltás fejlesztése zajlik jelen pillanatban, és közülük a legígéretesebbet valószínűleg három-négy hónapon belül embereken is tesztelni fogják - közölte szerda este a (WHO) vezető kutatója.


WHO: egyelőre nincs ismert gyógymód

Cáfolta szerdán Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azokat a sajtóértesüléseket, amely szerint "áttörő" jelentőségű gyógyszereket fedeztek fel az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére.


Web Design & Development Prowebshop