Depresszió

Kérdés:  Régóta fennáll nálam, hogy mindig fáradt vagyok, kedvetlen, az evéssel próbálom magam vigasztalni, letört vagyok, megy a hasam, folyamatosan aggódok mindenen és mindig ideges vagyok, mindig butaságot álmodok, emiatt reggel fáradtan kelek, ez rámegy a tanulmányaimra is (orvostanhallgató vagyok).
Voltam pajzsmirigy uh-on, először arra gyanakodtam, de semmi baja, utána abbahagytam a fogamzásgátló tablettát, mert egyszerűen kedvem sincs sportolni, emiatt csak hízok. Gondoltam, hátha a tabletta is közrejátszik. De semmi nem akar javulni, fogalmam sincs, mi lehet a probléma, mindig mindenen aggódok, mások problémáit a saját vállamon cipelem, egyszerűen boldogtalan vagyok, és semminek nem tudok örülni.
Tudna valamit mondani, ami segítségül szolgálhat?
Köszönöm a válaszát!

| depresszió, szorongás, kivizsgálás, kezelés
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2015 ;20(novemberi)   InforMed

Válasz:  Természetesen, tudok. De ne számítson arra, hogy egy interneten adott tanács majd megoldja a problémáit. Ahogy felmerült a gyanú pajzsmirigy betegségre, bennem felmerül a gyanú szorongásos és depresszív betegségre, melyet ki kellene vizsgálni szakembernek, és megfelelően kezelni. Ha egyszer kolléga szeretne lenni, különösen fontos, hogy testileg, lelkileg egészséges legyen, mert csak úgy tud másoknak segíteni. Ez a betegség gyógyítható, de tanáccsal nem oldható meg.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Depresszió és mánia rovatban olvashatók.

2015-11-13 00:46:23
| depresszió, szorongás, kivizsgálás, kezelés

Web Design & Development Prowebshop