Elontril mellékhatása

Kérdés:  Miért van az Elontril 150-es gyógyszertől látásproblémám, olvasáskor, íráskor nem látok jól. Két hete fejeztem be a Cymbalta szedését, 120-mg-ot szedtem, nem hatott, most végre az Elontril kifejtette hatását, jól érzem magam, nincsenek szorongásaim, várható esetleg a szemem javulása is idővel?

| gyógyszer, gyógyszermellékhatás
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2016 ;21(áprilisi)   InforMed

Válasz:  Ha jól értem rövid ideje szedi az Elontrilt, általában átmeneti ideig okozhat alkalmazkodási zavart a szemlencsét mozgató izmokban, remélhetőleg elmúlik. Legközelebb említse meg a kezelőjének. Sajnos ideális gyógyszer nincs….
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Gyógyszer a családban rovatban olvashatók.

2016-04-14 02:57:15
| gyógyszer, gyógyszermellékhatás

Megvan a vírust blokkoló lehetséges ellenszer?

Megvan az új típusú koronavírus kezelésének lehetséges ellenszere - állította Jakob Glanville, egy kaliforniai immunológiai laboratórium alapítója és elnök-vezérigazgatója a Fox televíziónak adott interjújában. Olvassák el kapcsolódó cikkeinket is!


A WHO világszerte megkezdte a koronavírus ellen esetleg alkalmazható gyógyszerek vizsgálatát

A COVID-19 fertőzés ellen még nincs vakcina, de a járvány miatt már meglevő gyógyszerekkel végeznek világszerte klinikai kísérleteket.


Veszélyes készítményt reklámoznak az interneten

Olyan készítményt árulnak az internetek szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére, amelynek alkalmazása akár életveszélyes állapotot is okozhat - közölte a Magyar Kardiológusok Társasága.


Három-négy hónap, míre a koronavírus vakcinát embereken tesztelhetik.

Négyfajta, a koronavírus elleni védőoltás fejlesztése zajlik jelen pillanatban, és közülük a legígéretesebbet valószínűleg három-négy hónapon belül embereken is tesztelni fogják - közölte szerda este a (WHO) vezető kutatója.


WHO: egyelőre nincs ismert gyógymód

Cáfolta szerdán Genfben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azokat a sajtóértesüléseket, amely szerint "áttörő" jelentőségű gyógyszereket fedeztek fel az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére.


Web Design & Development Prowebshop