Szapora szívverés, tenyérizzadás, mellkasi szorító érzés

Kérdés:  22 éves férfi vagyok. Tüneteim 3 éve jelentkeztek. Szapora szívverés, tenyérrizadás, sokszor szúr a mellkasom, mostanában pedig már futáskor melegségérzés jön a mellkasomban és nem kapok levegőt, ha megállok, akkor pár perc múlva jobb.
4 éve elhunyt édesanyám, és 9 hónapra rá barátnőm is. Minden leletem negatív. Azóta már új kapcsolatom van. Igaz a munka miatt sokat, nagyon sokat stresszelek. Tüneteim azóta mégis megerősödtek. A nyelőcsövemből olykor fehér sűrű dolog jön ki, sokat szorít a mellkasom is.
Mit tegyek, lassan dolgozni sem merek már. Egész nap olyan, mintha be lenne lassúlva az élet. Soha nem dohányoztam, inni is csak alkalmanként. Mit tegyek?

| szorongás, stressz, veszteségfeldolgozás.
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2016 ;21(augusztusi)   InforMed

Válasz:  Leírása alapján lelki eredetű testi tünetekre gondolok, amik ha már 3 éve fennállnak, akkor ne várja hogy elmúlnak maguktól,-ideje lenne pszichiátert is felkeresni, személyesen. Vizsgálat nélkül persze nem tudhatom biztosan, de ha az említett súlyos veszteségek állnak a tünetei mögött, akkor minél tovább halogatja a kezelést, annál jobban rögzülnek a tünetei.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2016-09-03 02:44:21
| szorongás, stressz, veszteségfeldolgozás.
hirdetés
hirdetés
data-full-width-responsive="true">
hirdetés

Web Design & Development Prowebshop