Alkohol és Frontin függőség - Összegyűlt gondok

Kérdés:  Nem tudom miért pont Önt választottam, de bízok abban, hogy van válasza a kérdésemre.
Két éve húzódik egy projekt a jelenlegi cégem eladásával kapcsolatban, ami lelkileg nagyon megvisel. Mivel 60 éves elmúltam, tudom, hogy az utódcégnél nincs jövőm.
Édesapám közben többször is kisebb agyi katasztrófán esett át, az állapota egyre rosszabb. Idősotthoni ápolásra szorul, amit gondolom, nem kell Önnek bemutatnom.
Édesanyám szintén nagyon rossz állapotban van. Ezek a terhek már túl súlyosak voltak számomra. Kezdek "kiengedni", nem tudom már kontrollálni magam. Pedig a családomnak nagy szüksége lenne rám.
Feleségem pedagógus, komoly kihívásokkal a mai körülmények között. Gyermekeim, unokáim számítanak rám. Csakhogy én egy rossz utat választottam.
Hetek óta csak iszom és Frontinon élek. Kezdek kimerülni. Itthon nem tudom megoldani a problémát. Ennek egyik oka, hogy most már, ha nem iszom, vagy szedek gyógyszert, nem vagyok jól. Ez pedig arra késztet, hogy javítsak ezen, a módszer pedig adott.
Lehet, hogy naiv az elképzelés, de azt gondolom, elég erős vagyok még ahhoz, hogy ha újra "jól érezném magam", ki tudnék jönni ebből egyedül is.
Ehhez viszont szükség lenne néhány olyan napra, amikor el vagyok zárva ezektől a lehetőségektől. Esetleg egy kis infúziós és szedatív terápia mellett.
Tudom, hogy a hazai egészségügy erre nincs berendezkedve, de hajlandó lennék természetesen ezért fizetni is. Csak legyen ennek vége!
Elnézést, ha ez más, nálam szerencsétlenebb emberek problémái között Ön szerint komolytalan! Nekem viszont most az életem függ tőle!

| alkoholizmus, gyógyszerfüggőség
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2017 ;22(februári)   InforMed

Válasz:  Leírása alapján komoly gyógyszer- és alkoholfüggőséget sejtek, mögötte nehéz élethelyzeti szorongásokkal és bizonytalan jövőbeli kilátásokkal. Nem komolytalan a problémája és elhiszem, hogy az élete függ attól, ki tud-e mászni ebből a gödörből. Jól látja, hogy ezt a betegséget ambuláns keretek között nem elég kezelni. Attól függően, hol él, kórházi addiktológiai vagy pszichiátriai osztályon kellene legalább 2 hetet eltölteni, ahol a megfelelő akut terápiát elkezdenék, majd utána intézeti vagy az állapotától függően-hosszabb ambuláns körülmények között rehabilitációs-pszichoterápiás kezeléssel vissza nyerhetné testi-lelki egyensúlyát. Indokolt, hogy segítséget kérjen és van esélye, hogy gyógyuljon, a hazai egészségügyi körülmények között is.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a A szenvedélybetegségekről általában rovatban olvashatók.

2017-02-23 19:31:54
| alkoholizmus, gyógyszerfüggőség
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop