Pszichés gond lehet?

Kérdés:  13 éves lány vagyok és vannak gondjaim. Pl. nem értem, ha valakinek hányingere van, nekem is lesz. Meg ilyen dolgok. Hányingerrel kelek stb. Étvágytalanságom van, de eszek, mert tudom, nem jó nem enni. Soha nem jön vissza. De nem tudom mi a bajom, de valami baj van és félek tőle. Érdekesen érzem magam.
Járok pszichológushoz, de egyszerűen nem tudom elmondani így kerek perec a bajom. Mindig végre egy nap boldog vagyok és ránézek a másikra és olyanok veszik el a kedvem, hogy egyszer nem lesz nekem a testvérem, meg ilyenek. Mindig a jövőtől félek. És szerintem begolyóztam tőle. Borzalmas.
Menni fogunk vérvételre, mert ha hányingerem van, vagy ilyesmi és beijedek, hogy jaj, milyen bajom van. Talán ha látom a kezembe a papírt, hogy nincs bajom, megnyugszom. De mi van, ha kiderül valami, jaj, nagyon félek.
Remélem, tud valamit hozzá fűzni. 13 éves lány vagyok. A legutóbbi betegségem pont 2017-be folyt át, mikor hánytam egy napig folyamatosan. Szépen kezdett elállni a végén vége lett és utána pár nappal felépültem, de azután jöttek ezek a dolgok. Most van egy kis torokgyulladásom, de nem szedek rá semmit. Már gyógyulok nem is fáj annyira.
Előre is köszönöm, hogy egyáltalán elolvasta!

| szorongás, stressz, pszichológus.
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2017 ;22(márciusi)   InforMed

Válasz:  Elolvastam a leveled, fontos hogy meg tudod jól fogalmazni hogy mi is az ami zavar. Ha ezt így ahogy nekem leírtad elmondod a pszichológusodnak, vagy akár írásban odaadod biztos jobban tud segíteni mint én aki nem ismerlek és nem találkozunk személyesen. Hidd el, a pszichológusok fel vannak készülve arra, hogy a pácienseik félelmekkel küzdenek, és ha jó személyes kapcsolatban vagytok biztos el tudja fogadni amit mondasz, bármi is legyen az.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2017-04-02 05:48:42
| szorongás, stressz, pszichológus.
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop