Már magam sem tudom, mi a bajom!?

Kérdés:  12 éve pánikszindrómás vagyok, a szülés után kezdődött. 4 éve kórházban is feküdtem, gyógyszerváltás miatt, mivel akkor már buta gondolataim voltak, 6 évig írták fel a Rivotrilt.
8 napja pánikrohamom volt este, megjegyzem 3 éve tünetmentes vagyok. Hónapok óta napi 25 mg Velaxint és 0,25 mg Frontint szedek.
Elmentem egy magánrendelésre, ahol a Frontint Helex SR-e cserélték. Olyan szinten levitte a pulzusomat, hogy haldokoltam tőle. Visszamentem a régi orvosomhoz, a Frontin maradt, napi 3x0,25, és a Velaxint lecserélte Citopramra, most 4 napig fél szem, utána egész (10 mg).
Azt tudni kell, hogy szeptember óta szénhidrátdiétán vagyok, sokat sportolok, elvileg ki van írva nekem vérnyomáscsökkentő és pulzusgyógyszer is, de egyiket sem szedem már hónapok óta, csak ha esetleg muszáj volt. Gyomorremegés főleg a panaszom és azt vettem észre, ez akkor van, ha 75 alá megy a pulzusom.
Lehet nem is pánikolok? Mit tegyek?

| szorongás, stressz, optimális kezelés
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2017 ;22(decemberi)   InforMed

Válasz:  Részletesen leírta a panaszait és a kezelését, de sajnos ez kevés hogy konkrét javaslatot tegyek, vizsgálat, személyes beszélgetés, a kórtörténet pontos ismerete nélkül. Azt javasolnám, hogy keressen egy jó orvost, /lehet-az eddigi kezelője is /és teljesen úgy csinálja ahogy ő javasolja, hosszabb időn keresztül.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2017-12-08 06:14:17
| szorongás, stressz, optimális kezelés
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop