Pánikzavar?

Kérdés:  2016 januárban pánikzavart és depressziót állapított meg a neurológus, amire szedtem kedélyjavítót és Medazepamot, de sajnos 2017 januárban újra visszatért.
Egészen tavaly szeptemberig szedtem megint a gyógyszereket aztán fokozatosan el kellett hagynom, de jól is voltam, semmi mellékhatása nem volt.
Aztán októberben elkezdtem szedni a Brandenburg neurot, jó is volt, átvészeltem a telet, de most nem voltam olyan jól. Arra gondoltam, talán a túl sok vitamin, ami benne van ebbe az étrendkiegészítőbe, meg hogy már rég szedem. A B-vitaminok elég nagy dózisban vannak benne 50 mg-ok, illetve nagy a magnézium-, folsav-, cink-tartalma is.
Olvastam, hogy nem lehet hosszú távon szedni és abbahagytam a szedését csak az a baj, hogy a második nap rosszul lettem. Még előfordul, hogy szédelgek, talán ezt is fokozatosan kellett volna elhagynom, mint a kedélyjavítót? Vagy túl sokáig szedtem?
Köszönöm a válaszát előre is!

| szorongás, vitaminok elhagyása és betegség visszatérte
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2018 ;23(májusi)   InforMed

Válasz:  Megértem, ha újra és újra választ keres azokra a kérdésekre, amik foglalkoztatják, és amit nem mer megkérdezni a kezelőjétől, illetve nem elégedett a válasszal.-A kérdezőket én nem tudom azonosítani, nevüket,-e- mail címüket nem ismerem, de mégis feltűnő, amikor-szinte megismétlődik egy kérdés, rövid időn belül,-nagyon hasonló adatokkal, tünetleírásokkal, gyógyszernevekkel.
--Nem egészen értem, hogy ugyanazon a fórumon, ugyanattól a szakorvostól-egy hónap múltán közel 80 % ban azonos szöveggel valaki miért kérdezi meg ugyanazt? A válaszom most sem különböző az előzőtől: Az Ön betegségét pszichiáter kell, hogy gyógyítsa, nem neurológus,-vélhetőleg csak a vitaminok nem elegendőek a gyógyuláshoz , valamint a vitaminok hirtelen elhagyása-valószínűleg nem áll oki összefüggésben a panaszai visszatértével. Mindezekben egy jó szakorvos személyesen megfelelő segítséget adhat.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2018-05-16 06:45:33
| szorongás, vitaminok elhagyása és betegség visszatérte

Web Design & Development Prowebshop