Figyelemzavar

Kérdés:  Tisztelt Doktornő! A 11 éves fiamnak figyelemzavar miatt gyógyszert javasolnak! Eléggé megosztó véleményeket olvasok róla. Attól tartok, hogy megváltozik a személyisége és hajlamosabb lesz a kábítószer használatra.

| figyelemzavar, gyógyszeres kezelés, személyiségtorzulás okai
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2018 ;23(novemberi)   InforMed

Válasz:  E kérdés megválaszolására leginkább gyermekpszichiáter a hivatott, aki sejtésem szerint kezeli is a gyermekét. Pontos felvilágosítást tőle kaphat, arra vonatkozóan is, hogy a gyógyszer ártalmas- e, valamint, hogy kezelés nélkül bekövetkezik-e hosszútávon a fejlődő személyiség változása, illetve hajlamosít-e a figyelemzavar, hiperkinetikus gyermekkori viselkedési zavar függőségekre.

2018-12-10 02:07:57
| figyelemzavar, gyógyszeres kezelés, személyiségtorzulás okai
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop