Ez mi lehet?

Kérdés:  Mindig túlaggódok mindent és a rosszat látom emberekben, hogy biztos rosszat akarnak. Ha beszélgetek, akkor mindig agyalok, hogy vajon jót mondam-e. Van, hogy szeretek egyedül lenni. Elkezdek beképzelni valamit magamnak, de tudom, hogy hülyeség, de azon agyalok és szorongok. OCD lehet ez? Vagy skizoaffektív? Sertralint szedek. Anafranilra váltok most. Ön szerint melyik jobb? Tudom embere válogatja, de mi a tapasztalata? Előre is köszönöm

pszichiátriai betegség tünetei, diagnózishoz vezető út. | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2019 ;25(májusi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Megértem, hogy érdekli, pontosan mi a baja. Sajnos ennyi információ kevés, ezek csak tünetek és gyógyszerek felsorolása. Semmit nem tudok magáról, a betegsége előzményeiről, a panaszokról, a vizsgálati eredményekről. Pontos választ a kérdésére a kezelőorvos adhat, és biztos ad is, ha megkérdezi. Ha szeretne egy másik, független véleményt, arra is van lehetősége, de azt akkor személyesen kérje. A fent leírtak értelmében azt se tudom megmondani sajnos, hogy melyik gyógyszer használna jobban Önnek.
2019-05-16 11:42:42
| pszichiátriai betegség tünetei, diagnózishoz vezető út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop