Pánikroham?

Kérdés:  30 éves vagyok, mindig is visszahúzódó voltam. December eleje óta voltak kisebb rosszulléteim, amit főleg a remegés kísért.
A háziorvos felírt a már meglévő vérnyomáscsökkentőm mellé egy másikat is, ami egy darabig jó volt. De 2 hete olyan rosszullét jött rám, hogy az ügyeletre kellett menni.
Remegtem, olyan érzés volt, mint aki elájul, épp bevásároltunk és mondtam, hogy menjünk onnan, mert nagyon rosszul vagyok, féltem is, nagyon mély levegőket kellett vennem (a kicsi kevés volt), aztán rázott a hideg is, de az orvosok nem találtak semmi szervi bajt, még a véreredményem is jó. Adtak Medazpamot, de csak akkor vettem be egy szemet, nem akarok rászokni.
Ez pánikroham lett volna? Még visszagondolni is rossz az egészre. Mit tegyek? Mit szedhetek ilyenkor? Mit ajánl? Gondoltam valami gyógynövény alapú készítményre, de az nem befolyásolná a fogamzásgátlót, amit szedek (Jangee)?
Köszönöm előre is válaszát!

| szorongás, stressz, pánikroham
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2016 ;21(februári)   InforMed

Válasz:  Leírása alapján lehet pánikroham, sajnos biztosat és terápiás javaslatot csak vizsgálat után tudnék mondani. A Medazepám alkalmanként jó, de ha ismétlődik a dolog és megfelelőbb---/ gyógyszeres vagy nem gyógyszeres-/ terápiát szeretne, keressen fel személyesen is pszichiátert, pszichoterapeutát.-
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2016-03-04 01:24:58
| szorongás, stressz, pánikroham
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">

Web Design & Development Prowebshop