Spitomin

Kérdés:  Orvosom pánikzavarra, szorongásra Anxiron (buspiron) nevű gyógyszert írt fel. Kis adagokban kezdtem szedni három hete. 10 napja jutottam el a 3X5 mg-ig, két napja szedek napi 25 mg-ot. A kérdésem, hogy várnom kell-e még, hogy a jótékony hatását érezzem, mert eddig jót nem érzek, csak szédülést, levertséget, izommerevséget, idegességet, sírógörcsöt, pánikot. De lehet, hogy ezek a kezdeti mellékhatások, amik majd megszűnnek, vagy még nem hat, és azért vagyok így? Vagy eleve nem érdemes folytatnom a gyógyszert? A kezelőorvosom elutazott, nem lehet elérni, ezért kérnék tanácsot. Ha van tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban, kérem ossza meg velem! Köszönettel

| buspiron szorongáscsökkentő hatása
| Bezzegh, É.; Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2020 ;26(június 28)   InforMed

Válasz:  Ha három hetes szedés után még semmilyen szorongáscsökkentő hatást nem érez, akkor lehet másmilyen terápiával kellene próbálkozni. A Spitomin akkor lehet hatékony, ha az illető páciens még soha semmilyen más szorongáscsökkentőt nem szedett. Nekem túl sok /pozitív/ tapasztalatom nincs a gyógyszerrel, ami azért magáért beszél…

2020-06-30 11:20:00
| buspiron szorongáscsökkentő hatása
hirdetés
hírdetés
data-full-width-responsive="true">
hírdetés

Web Design & Development Prowebshop